Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswerta

kupiłam se królika i mam już go dość!!!!!!

Polecane posty

Gość yyyy a papugi
to wy chyba papug nigdy nie miałyście :D -budzą mnie zaraz o świcie :( -ciągle skrzeczą i się drą tak, że aż uszy bolą :o -wszystko rozsypują i wszędzie! (pióra, pokarm, wapienko itp) -domagają się codziennego wypuszczania z klatki - wszędzie srają, okna muszą być pozamykane, drzwi itp, -zrobiły mi dziurę w ścianie! :o -kąpiel dwa razy w tygodniu - woda na wszystkich książkach I wiecie co? I tak je kocham :D

Gość Wakame
postaraj sie zajac nim w dzien.kroliki lubia towarzystwo.moj teraz lezy kolo moich nog spokojnie .

Gość yyyy a papugi
aha, też byłam wkurwiona na nie po jakimś tygodniu i utrzymywało mi się to przez następnych parę :D A teraz je kocham! Moje dwie słodziutkie papuzie :D Ty też się przyzwyczaisz, bo taki króliczek zawsze będzie z tobą :) Ps.: Jak moje pozdychają, to po mimo wielkiej sympatii do papużek, kolejnych nie kupię chyba przez 10 lat!

Gość można za darmo
moja swinka była cicha jak myszka,ale jak usłyszała ze wstaje to piszczała zeby jej dac jesc i tak samo witała mnie jak wracałam do domu.moze jednak zmienic mu pokarm,choc zima trudno cos wymyslec,ja bym poszła do tego sklepu gdie go kupiłam moze oni cos poradzą