Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ta nielogiczna rzecz

Chciałabym mieć dziecko.

Polecane posty

Dziewczyny wzieło mnie chyba na dziecko. Ale nie jestem jeszcze na to gotowa. Nie mam ani mieszkania, ani zabezpieczenia finansowego ani kandydata na ojca. Masakra :o

Gość www.tnij.org/party2010
skoro chcesz jak najszybciej to szukaj przez internet ojca dziecka w jakimś kraju gdzie jest dobra opieka socjalna,dostaniesz po urodzeniu dziecka mieszkanie i zasiłek:) pytaj na przykład na szwedzkich forach:)

Gość Angelina żolie
Mogę Ci polecić Brada:D Fajne dzieci robi:P:D Ale cena w dolarach za usługę;):P

Gość kapturek czerwony
też na wilka ma ochotę ale wilka brak ale do gospody blisko jest a w gospodzie przecież przyjemne gwałcą :)

Gość Angelina żolie
oto załącznik: dziecimojeijego.jpg :)

Ale ja nie chcę dziecka za wszlką cenę. Chciałabym je mieć z kimś kogo kocham i kto kocha mnie. Bez tego ani rusz. Mam już skończone 26 lat. Ale stara rura ze mnie :o

Gość listki z kafełe
a ja chciałbym mieć dziś seks :O

Gość Wolvfram
przecież wystarczy się zakochać i już a dziecko przyniesie bocian na wiosnę albo można pobrać ze szpitala za zgodą Sądu :)

Weź mnie nawet nie załamuj. Ja sie nie kochałam już od 8 miesięcy :o I się na to chyba nie zanosi w najbliższym czasie bo na horyzoncie nie pojwił się nikt z kim mogłabym chociażby się przytulić. A ja nie potrafię się przytulić do kogoś kogo nie kocham a co dopiero się z nim kochać i mieć dziecko :o

Gość można za darmo
Tak to mozna długo czekac i sie nie doczekac,przewaznie dzieci sa tam gdzie bieda inie ma pieniedzy

Gość Ewaldi
a moja znajoma zapłaciła ok. 7 tys. zł. i po zabiegu zaskoczyła za drugim razem po IN VITRO , już urodziła i jest szczęśliwą matką i podobno ma ochotę na kolejną ciążę ale uraz do facetów u niej pozostał , chyba tak zostanie

No właśnie o tym mówię, że mnie jeszcze nie stać na dziecko. Kuźwa czy w tym kraju ktoś przed 30 może sobie pozwolić na dziecko??? W tamtym roku skończyłam studia i jeszcze nie mam takiej pracy, który pzwoliłaby mi podjąc taką decyzję. Zresztą o czym ja mówię. Trzeba mieć do tego faceta. A większość z nich to jakieś mamucie wypierdki bez szans na jakąkolwiek przyszłość, a Ci, którzy nie są przegrańcami są już zajęci albo po rozwodzie.

To nie jest żadna sztuka zrobić sobie dziecko, chyba, że ktoś ma problemy zdrowotne. A kobiety, które postanawiają sobie urodzić dziecko ot tak, bo mają taki kaprys i nie pozwalaja na rozwój dziecko w normalnej rodzinie - czyli Mama, Tata i Ono są strasznymi egoistkami.

Gość można za darmo
samo zycie

Gość ja też już o tym myślę
mam faceta, ale nie wiem czy chciałabym mieć z nim dziecko :(

Gość a co mam ja powiexziec
mam prawie 34 lata brak faceta i brak warunkow na dziecko :-(