Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa a

uwazacie, że to normalne ?

Polecane posty

Gość aaaa a

mieszkamy razem, bo ja studiuje w innym miescie a on pracuje. Kiedy wracamy na weekendy to miasta on wychodzi ze znajomymi i przez caly weekend ani slowem sie nie odezwie dopiero w niedziele wieczorem , ktorym pociagiem chce jechac. Dla mnie to bardzo niepowazne z jego strony . On po prostu w weekendy zachowuje sie tak jakby byl wolny. Najlepsze jest to, ze moi znajomi teraz nie wrocili i siedze sama w domu. Czuje sie jak kretynka..

Gość maly234
tak idz stad

Gość aaaa a
dziekii ;d

Gość aaaa a
nikt ?

Gość jest
z toba dla ekonomii - wspolne mieszkanie jest tansze a jesli dodatkowo to ty sprzatasz i gotujesz to ma full wypas - ustal z nim na jakich warunkach jestescie, bo ja tu milosci nie widze :O

Gość za wachlarza
raczej nie jest normalne.

Gość aaaa a
no ale co ja mam teraz zrobic kiedy on gdzies wloczy sie i nawet sie nie odezwie ? nie moge sie wyprowadzic, bo podpisalismy umowe do konca lipca. a nie mam kasy na placenie kar ani nic w tym stylu. poza tym zalezy mi na nim.

Gość jest
to nie ciekawie masz, ze tak powiem. Moze to zauroczene z twojej strony? Tak byloby najlepiej, bo uczucia wszystko komplikuja. Pogadaj z nim i ustal zasady na jakich mieszkacie i potraktuj go troche obcesowo - moze to go sprowadzi na ziemie a byc moze i zauwazy, ze jednak istniejesz. W trakcie rozmowy odloz swoje uczucia na bok, masz byc stanowcza i ZWIEZLA - nadmierne gadulstwo tylko zaszkodzi. Powodzenia, ide spac 😴

Gość dadradra
JAk widac - jemu na Tobie nie. im dluzej godzisz sie na taką sytuację, tym bardziej mu pokazujesz, że nie trzeba CIe traktowac serio ani szanowac. I rozmowy ani gadanie nic nie pomogą. trzeba czynów. Nie rozumiem, bo niejasno napisalas, o co chodzi z tym wspolnym mieszkaniem. gdzie ty wyjezdzasz? jacy znajomi? Napisz kokretnie, bo trudno mi się zorientować, na czym polega sytuacja związana z mieszkaniem.

Gość aaaa a
studiuje w innym miescie, wynajmujemy w nim mieszkanie razem. Ale na weekendy wracamy do swoich domow, do rodziny. Wrocilismy wczoraj odprowadził mnie do domu i ma mnie gdzieś. I tak od kilku miesięcy. Mówi że skoro razem mieszkamy, widujemy się 5 razy w tyg to weekendy musi miieć dla znajomych.

Gość aaaa a
i jakich czynów ? nie mogę się wyprowadzić tymczasowo, mam z nim zerwać i spać w jednym łóżku ?

Gość aaaa a
podwyzszam

Gość dadradra
Dziewczyny, wszystkie dziewczyny! Trzeba mieć swoje życie poza facetem! Jeżeli uwieszamy się na nich, to oni przestają nas szanować. Kiedy jesteśmy do Ciągłej dyspozycji, czekamy na spotkanie z nimi, to jesteśmy nieatrakcyjne. Meżczyzna jest otwarty na świat. To, ze chce z kolegami sie spotkac, to normalne. Zaden facet nie da się zamknąc w ramionach kobiety! Tym bardziej, jesli ona nie ma własnego swiata, własnych pasji, czegoś, co ja pociąga. Wtedy wiadomo, ze ona zawsze "czeka" i jest do dyspozycji, a koledzy nie. oni nie poczekają, tylko pojda sobie sami na piwo. A kobieta - zawsze chce sie spotkac, jest na codzień, do dyspozycji, wiec najpierw liczą sie koledzy, bo nie ma ich na wyciagniecie ręki, a potem kobieta, która i tak jest i czeka. Jesli bedziesz pochłonięta swoim życiem, pasją, koleżankami, to on będzie dążył do spotkań, pytał, kiedy bedziesz miała czas sie z nim spotkać, będzie wyczekiwał i przedkładał spotkania z tobą nad inne swe sprawy. Najlepsze frykasy, jeśli ma się je ciagle na wyciagnięcie ręki, powszednieją i tracą smak. Bądź atrakcyjnym czlowiekiem, otwartym na świat, z pasją, z siecią cennych znajomych i pomysłami na spedzanie swego czasu - będziesz kimś, kogo mężczyzna będzie cenił i szanował i będzie szukał sposobu na spędzenie z Tobą czasu pomiędzy Twoimi licznymi zajętościami, bo będziesz inetresującym człowiekiem. Jeśli zas bedzie miał poczucie, ze jest Twoim jedynym pomysłem na spedzanie czasu, to będzie uciekał z takiego więzienia. Oczywiscie się nie wyprowadzi, bo "choć kobieta marudzi, to da sie przeżyc, a odbiję sobie w weekend". Mężczyźni SĄ wygodni.

Gość eeeeeee
jak długo jesteście ze sobą i jak długo razem mieszkacie??

Gość aaaa a
3,5 roku jesteśmy razem. prawie 5 miesięcy meiskzamy

Gość eeeeeee
jak długo jesteście ze sobą i jak długo razem mieszkacie??

Gość asdfghjklyxcvbnm
traktuje cie jak kumpla-wspolokatorke z ktora czasem uprawia seks, a dziewczyny dla siebie nadal szuka. logiczne jak dla mnie