Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strony

jak zrobić własną stronę internetową??

Polecane posty

Gość strony

Jak zrobić własną stronę internetową, ale nie na cba.pl na unl.pl i nie na tnb.pl. I tylko jakieś dobre. Wszystkim co mi napisali to serdeczne dzięki, a kurs html czytałem więc nie piszcie żebym narpiew przeczytał.

Gość .EmOo eWelĆia ***.
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość wróżbita erotoman
To naucz się obsługi programu graficznego i języka javascript i rozszerzenia html css :classic_cool:

Gość strony
słuchaj ja chce zrobić a nie czytać

Gość to rób
jesli juz czytales 🖐️

Gość henek z kredek
jak chcesz zrobic nie wiedziac? albo sie nauczysz i zrobisz , albo zabul pare kola za wypasiona stronke i tyle. glupie pytanie

Gość gość
Odkopuję. Jakieś świeże kursy, poradniki, ksiażki, cokolwiek, byle wartościowe.

Gość gość
Przeczytać kurs html a coś pojąć to jest całkiem inna sprawa. Zobacz sobie kurs programowania w formie filmu jakiś. Np na eduweb.pl jest dość ciekawy materiał Grzegorza Róg. Wszystko przedstawione od samych podstaw.

Gość bartoszsz

Jestem producentem mebli, dość małym i trudno mi się było pokazać na rynku. Udało się przez https://intle.pl/, bo dobrze podeszli do wytypowania moich klientów. Bardzo dobre, całościowe podejście do marketingu internetowego. Nie robią tylko sklepu, czy strony, tylko po prostu pomagają w dominacji danego rynku. Zależy, czego potrzebujesz, ale zakres opieki jest bardzo szeroki.

Zainteresowanych profesjonalną stroną www zapraszamy na stronę https://www.extraseo.pl/ i zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty. Posiadamy niezbędne doświadczenie oraz wiele pozytywnych opinii wystawionych przez naszych klientów. Zapraszamy! :)