Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafal_2000

Maly problem

Polecane posty

Gość Rafal_2000

Mam 20 lat,aktualnie nie mam dziewczyny i wale konia po 3 razy dziennie,a nie raz wiecej.Ciagle mi stoi to chyba nie jest nromalne?

Gość fdsdf
jest normalne . Wal dalej

Gość Rafal_2000
Co w tym boskiego?

Gość niunka1991
to jest zupełnie normalne :) nie masz partnerki seksualnej a jesteś w wieku kiedy mamy najwieksze potrzeby ( 19-29) wiec to normalne ze Ci sie chce , bo nie masz gdzie rozładować tych emocji

Gość Emilka898
wal kapucyna ile wlezie a jak Ci malo to zapakuj w zeberka od kaloryfera to jest dopiero jazda, lepiej niz w niejedna pizde!!! PS. widok rodzicow- BEZCENNY

Gość Jarek_K__
Nie masz dziewczyny to rusz w końcu D aby to zmienić. Nie siedź sam w domu tylko chodź na różne imprezki do znajomych. Wystarczy przejść się na urodziny czy imieniny do koleżanek czy kolegów ze średniej szkoły aby poznać kogoś nowego. Przecież sam nie jesteś. Masz przyjaciół i znajomych. A właśnie wśród nich może być taka kobieta która czeka na to abyś Ją poznał. To jest naprawdę mały problem i wierzę w to że sam sobie z nim poradzisz.

Gość nightwishek20
Rafal_2000 wieź sie za dziewczyny, wbrew pozorom dzieczyny chetnie daja dvpy, tez maja potrzeby. Ja freda malo marszcze, od tego są dziewczyny.

Gość jasio234
Emilka898 dobry tekst:)