Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo biusciasta

************* biust **************

Polecane posty

Gość malo biusciasta

Witam 🌼 chciałabym porozmawiać na temat naturalnego sposobu powiększania piersi.. czytałam sporo o tabletkach, ale nie wiem czy one naprawdę działają :O skalpel odpada, nie chcę mieć silikonów :O stosowała któraś tabletki? jakie rezultaty? pogadajcie ludziska :D

Gość malo biusciasta
mam małe B, chciałabym mieć miseczkę C.... :O może jest ktoś, kto skusił się na tabletki? pliiiis..

Gość tabletki...nic
nie pomogą, dbajcie dziewczyny aby piersi byly jedrne, wcierajcie balsamy i ćwicznie miesnie które podtrzymują biust.. jest tego duzo w necie. Wiem, że nic nowego nie napisałam ale taka jest prawda: będą zadbane, będą ładne.. choć moze nie za duze :)

Gość malo biusciasta
nabawiłam się kompleksów przez swojego faceta :O gadał mi o swoich byłych, mówił że każda miała ciałka tu i ówdzie, piersi też spore, aż czasami za wielkie... i teraz mi siedzi to w głowie :O stąd to moje pytanie... o te tabletki :O

Gość tabletki...nic
w takim razie zamiast kupować dziwne tabletki na porost biustów po prostu zmień faceta... to jakiś palant.. zresztą skoro takie podejście ma do waszego związku to skończy sie to prędzej czy później... więc lepiej będzie aby prędzej....

Gość malo biusciasta
nie no.. teraz już tak mi nie gada :O kiedyś mi po prostu tak powiedział... nie wiem w jakim celu. W formie żartu też powiedział że klatą się od siebie nie różnimy :O zrobiłam mu mega awanturę o te jego docinki i od tamtej pory nawet słowem się nie odezwał na ten temat. Teraz to tylko komplementy. Ale i tak jego słowa zapadły mi w pamięć :(

Gość gwiazdeczka555
Moim zdaniem daj sobie spokoj z tymi tabletkami,bo i tak nie pomoga. Gdyby pomagały, toby ludzie nie decydowali sie na silikony. Kup sobie stanik push-up, dbaj o piersi, by były jedrne i nie przejmuj sie tym, co powiedział Ci Twoj facet. Jezeli jest z Toba, tzn. ze akceptuje Twoj całokształt, rowniez piersi, ale jego uwagi nawet jezeli to sa zarty sa nie na miejscu. Odpłac mu sie tym samym. Powiedz np. ze Twoj były miał o wiele większego np. zobaczymy, czy bedzie taki madry. Ja bym sobie nie pozwoliła. Gdyby moj maz robił mi takie uwagi,jak chodzilismy ze soba, na pewno by nie był moim mezem.

Gość przede wszystkim sie nie doluj
i nie popadaj w kompleksy-naturalne jest ze jedne kobiety maja mniejsze biusty, inne wieksze, jedni faceci lubia wieksze biusty, inni mniejsze, a niektorym w ogole wszystko jedno-zeby tylko byl biust;) przede wszystkim zadbaj o to, zebys dopasowala odpowiedni rozmiar stanika i wcale nie musi to byc pushup-pushupy czesto splaszczaja piersi, zeby wypchnac je do gory pogrzeb na stronach: www.malobiusciaste.prv.pl http://balkonetka.pl/ http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html i glowa do gory;)