Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeeee

Gdzie się spotykacie?

Polecane posty

Gość oranjeeee

Pytanie do ludzi ktorzy mieszkają z rodzicami, ale i nie tylko. Gdzie się kochacie ? Gdzie spedziliscie pierwszy raz.. Wrociłam do rodzinnego miasta i teraz dotarlo do mnie jaki bedzie problem... Co gorsza chlopak mieszka w innym miescie, tym w ktorym dotad mieszkalam. Wiem, brzmi dziwnie i smiesznie , ale naprawde teraz się zastanawiam ..

Gość birkaa
Poczekaj do wiosny, na trawce zielonej pod jodełką. Jak romantycznie i zawsze świeże powietrze.

Gość oranjeeee
oczywiscie hotel, inne letnie mozliwości jak najbardziej. Bardziej mnie interesuje jak daja rade ludzie w ciagu roku. Przeciez chyba nie kazdy zawsze idzie do hotelu jak druga połowka przyjezdza.. To jest dobre na jakis czas,a nie na zawsze. Zastanawiaja mnie wszystkie nastki , ktore chwala sie ciagle ze spiac ze swoimi chlopakami. Nasuwa sie pytanie gdzie ?

ye nastki sie tylko chwala i nic poza tym, a mozliwosci jest wiele, park, przebieralnia, no jesli juz w domu to ja np lubie w lazience przed obiadem u rodzicow dziewczyny, odkrecam wode no i biore sie do dziela, przeciez trzeba umyc porzadnie rece przed obiadem... www.kafeteria.xup.pl