Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porkisereporkisere

mój facet mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość porkisereporkisere

a raczej przestał podobać? Czasami jak na niego patrze mysle że jest po prostu brzydki :( Męcze go, robie wszystko żeby jako tako wyglądał ale coraz cęściej myśle: boże z jakim brzydalem ja jestem. A kiedyś wzroku nie mogłam oderwać. Ech..

Gość herbalessences
To jest to właśnie wasze kochanie za nic - czyli ślepa miłość. Jak zauroczenie mija już nie ma, że kocham pomimo a nie za coś. Ech, baby ;)

Gość porkisereporkisere
eee tam miłośc zauroczenie, napalona i wygłodzona byłam i tyle :p szkoda tylko chłopa bo dobry, a ja na niego patrzec nie moge.. Wielki nochal, krzywy ryj.. zastanawiam sie jeszcze czy to nie przez tabsy tak mi sie zmieniło. może owulacja go wypiekniała w moich oczach?

Gość hhjkhkhkjhkh
przez tabsy też możesz tak mieć. czytałem, że kobiety w związkach, kiedy zaczęły brać tabsy, to partner w ich oczach stał się mniej atrakcyjny a popęd seksualny spadł. oczywiście na jedne to bardziej działa a na inne nie.

Gość ale glupoty
tabletki nie wplywaja na to a pisal to zapewne kler!!!!! odkochalas sie !!!:)))))))

Gość gfgfgfgfgff
jak nie wpływają, co ty pierdolisz.

z punktu widzenia pewnej burdelmamy, cechy takie jak duży nochal i krzywy ryj są bardzo korzystne. Wskazują na to, że facio ma kutasa pokaźnego i dogodzi każdej kobiecie. Lepiej sprawdź w lustrze jakie masz poroże autorko , a nie marudź, że jesteś piękna.....

Gość moja koleżanka z pracy
uwielbia brzydali - tylko muszą być dobrze zbudowani

Gość gfhfghfh
krolewnie w dupie sie poprzewracalo Mam nadzieje ze zostaniesz stara panna z kotami :)

Mi tez sie pewna bardzo podobala, ale jak przyszlo co do czego i bylismy coraz blizej to wygladalo to calkiem inaczej, wszystkie fajne wyobrazenia minely, co bylo dziwne bo niby taka ladna w moich ladna w moich i ogolnie super, ale postanowilem sie tym nie przejmowac i docenic to co dobre, starania i robic tak, zeby nie bylo nudno, a to co zle odrzucic na bok.