Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka 172cm................

jak sie zachowac w takiej sytuacji?co odpowiedziec?

Polecane posty

ostatnio byla dziewczyna mojego faceta ciagle mi ubliza np "ale M. sobie wybral dziewczyne nawet na pa porzadne ciuchy cie nie stac" itd dodam ze ona i on pochodza z bardzo bogatych rodzin, ona ubiera sie wdrogich sklepach nie to co ja:( nie wiem jak mam sie zachowac w takiej syt? co wy byscie zrobily?

on wyciąga mnie do tych sklepów i każe przymierzać a potem przy kasie rozkłada ręce i mówi że zapomniał karty :(

chyba odgryzę mu ucho :classic_cool:

Gość Krokodylka
Te podszywy są czasem beznadziejne. Ty masz być PONADAN tę idiotkę. Wyśmiewanie się z tego, że kogoś na coś nie stać, to już taakieee prymitywne i głupie na max - szczyt głupoty. Więc uświadom sobie: ona jest idiotką! A ty jesteś nieporównywalnie lepsza. Następnym razem jak ci przysra, to uśmiechnij się do siebie samej, NIECH TO PO TOBIE SPŁYNIE. Gwarantuje, że będzie jej brakować satysfakcji... i będzie się czuła gorsza, z resztą, gwarantuje ci, że właśnie już czuje się gorsza gdzieś tam w środku, dlatego szuka czegokolwiek, w czym mogłaby być górą. Ale śmieszna ta dziewczyna jest. Idiotka, normalnie!

Ja bym miała dziewczynę totalnie i głęboko wiadomo gdzie. Nie szata zdobi człowieka. Pewnie jest zazdrosna.