Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madelineee

jak się rozwieźć

Polecane posty

Gość madelineee

Jak się rozwieźć z możliwie najmniejszą ilością problemów i cierpień, zarówno dla nas jak i dziecka???? Doświadczone kobiety- proszę o pomoc

Gość madelineee
myślałam żeby przyłożyć mu siekierą i zakopać w beczce , co wy na to?

Gość madelineee
pytam poważne, doświadczone kobiety- a nie debili

Gość Elizzz
najlepiej w sądzie :D i jak chcesz miec jak najmniej kłopotów to weź wine na siebie , wtedy szybko i po sprawie :p

lepiej zabetonować w budowanych aktualnie autostradach, nie do wykrycia, zbrodnia doskonała. Komu by się chciało , rozkuwać szosę, w poszukiwaniu jakiegoś ciula.

Gość fghfghf
dokladnie idziesz do sadu

Gość madelineee
Elizzz jak to na siebie? Nie uważam, że brak jakiegokolwiek już uczucia między ludźmi było moją lub jego winą... A nie lepiej bez winy?

hahah blondyn...pomysle z tą autostradą :P heh dobre :P znajdź radcę prawnego albo dobrą adwokat,złoż pozew z orzekaniem bądź bez orzekania o winie i czekaj na termin rozprawy...

Gość madelineee
no tak sprawa w sądzie to wiem, ale my nadal mieszkamy ze sobą. Czym się różni w konsekwencjach wyrok z winą a bez? Mamy też 2,5 letnią córeczkę

Gość Elizzz
razem mieszkacie , śpicie w jednym łóżku , finanse wspólne czyli nie ma rozkładu pożycia :p co najwyżej dostaniecie seperacje .

Gość madelineee
nie śpimy w jednym łóżku. On nie chce się wyprowadzić- wynajmujemy mieszkanie. Dlaczego ja z małą mamy sobie szukać mieszkania- on jest jeden a my dwie

Gość madelineee
chciałabym, żeby się wyprowadził

Gość Elizzz
masz wynajmowane mieszkanie to co to za problem ? sama też możesz sie wyprowadzic :p

Gość madelineee
to nie jest takie proste- mam małą córeczkę- masz dzieci Elizzz?

Gość Elizzz
mam dzieci , dwoje 3 i 5 lat

Gość madelineee
boję się, że w tym wszystkim to we mnie jest problem, że nie potrafię docenić tego co mam, tylko jak moja matka mówi: "wymyślam". Masz męża Elizz? Jesteś szczęśliwa?

Gość Elizzz
Tak mi się wydaje ,że Twoja mama ma racje . Mam męża i jestem szczęśliwa , 7 lat trwa docieranie się i nie można z powodu byle głupstwa od razu się rozwodzic, trzeba nauczyc się rozmawiac .

Gość madelineee
on nie ma potrzeby rozmowy- w tym cały problem, a ja bez niej jak bez wody!!! Po 3 latach ślubu po prostu dałam sobie spokój z ciągłym namawianiem na rozmowę. Pozostały kłótnie, krzyki, szarpanie się o byle co... Szkoda mi córeczki- ona na to patrzy. Czasami nie odzywamy się wcale, bo doprowadza mnie do szału każdym zdaniem... wolę żeby tego nie słuchała, ale jest b. źle :(

Gość Elizzz
To nie staje się z dna na dzień , musieliscie się zagubic już wcześniej, może za bardzo zajęłaś się dzieckiem a jego odstawiłaś na boczny tor. Teraz już dziecko jest większe i Ty chcesz aby było jak dawniej a on już nie bardzo. Może udajcie się do poradni małżeńskiej na terapie.

Gość madelineee
byliśmy u psychologa- zrezygnował. Psycholog powiedział, że jest wyjątkowo zamknięty w sobie- on powiedział, że to mi nie jemu jest to potrzebna. Z tego co pamiętam odkąd "wpadliśmy" wszystko zaczęło się sypać. A byliśmy przed ślubem ze sobą tylko pół roku w tym po 4 m-cach wpadka. Czyli? Błąd młodości wiem, ale całe małżeństwo wspominam źle... totalnie inne oczekiwania...

Gość Elizzz
No to idź do sądu i weź rozwód ,nie ma miłości więc po co się męczyc ! Co za głupota , pobierac się bo się wpadło !

Gość madelineee
Nie ma uśmiechu- nie ma poczucia humoru, przygnębia mnie. Nie chce mi się nic robić w domu, jeśli coś robię to tylko dla niuni. Tak kocham ją ponad życie- męża już nie kocham;(

Gość madelineee
no właśnie tylko boję się, że sobie nie poradzimy we dwie... że załamię się, depresja itd... niestety rodzina mnie nie wspiera, nie uważają brak uczuć i ciągłe kłótnie za powód do rozwodu. Poza tym co ludzie powiedzą, ehhh

Gość madelineee
a pobrać się nie chciałam- rodzice nas do tego namawiali...

Gość Elizzz
rodzice namawiali :D ale siłą Ci nikt do ślubu nie zaprowadził ! To nie jest wytłumaczenie . Nie kochasz męża ale go wykorzystujesz ! Nie jesteś uczciwa ! Weź rozwód i idź do pracy, nauczysz się szanowac innych. Tobie facet nie jest potrzebny , masz "niunie " . I nie piszże " co ludzie powiedzą " ludzie nie mają nic do gadania . Niech facet ma kogoś kto go będzie szanował i zrozumie ,że on nie jest tylko do przynoszenia pieniędzy !

Gość madelineee
o przepraszam! Pracuję odkąd zdałam maturę, mam wyższe wykształcenie i umowę na stałe. Gdzie napisałam, że jestem bezrobotna?

Gość madelineee
Elizzz zazdroszczę Ci nawet jeśli to Twoje szczęście to Twoja zasługa. Chciałabym kochać męża, szanować i doceniać- nawet nie wiesz jak bardzo.... Ale chyba nie potrafię, brakuje mi czułości, rozmów, seksu... Jemu też, nie potrafimy, jest jakaś ogromna tama- coraz większa

Gość Elizzz
Osoba która ma pracę nie pisze "boję się, że sobie nie poradzimy we dwie" Idz do sądu i składaj pozde !