Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka_z_okienka_nr2

jak to jest z tym podglądaniem na nk

Polecane posty

założyłam sobie kilkanaście dni temu konto - raczej z ciekawosci niz potrzeby. przez kilka dni miałam włączone podglądanie, później wyłączyłam ale dzis znowu włączyłam. i w pokazały mi się osoby, które mnie podglądały w czasie gdy miałam wyłączoną tą opcję. teoretycznie nie powinnam ich widzieć. i tutaj moje pytanie: czy osob, które ja też podglądałam widzą to? tak, wiem, ze głupie pytania zadaję, ale nigdy nie miałam tam konta, wiec sie nie orientuję:)

Gość temat durny al eprawdziowy
tak

Gość widzą chyba ze masz zrobione
zeby Cie nei widzieli :P

nie wiem co 6tam naskrobałaś i poplatałas ale nie powinni cie widziec jak masz wylaczona opcje ,,nie pokazuj innym ze ogladalem/am ich profil''. jak wlaczasz to lub wylaczasz co chwile to musialas zapomniec wylaczyc i wtedy widzialas kto zagladal.

to było tak: jak założyłam konto to zostawiłam włączoną, potem ją wyłączyłam i dziś (po kilku dniach) ponownie włączyłam. i dziś patrzę a tam pojawia się w podglądaczu osoba, które mnie podglądała w czasie gdy funkcja była wyłączona. i dlatego nie kumam o co biega. a napewno zapisywałam zmiany w ustawieniach

Tak to działa. Chcesz zobaczyć kto zaglądał do ciebie, to jednocześnie pokazujesz się u tych których ty podglądałaś.

Gość dylemaaaatttt
a ja mam wylaczona opcje podgladania to ci ktorych podladam wiedza o tym czy nie . bo juz zglupialam

ale jeśli funkcja była wyłączona przez kilka dni, to po jej włączeniu też widzę osoby które mnie wtedy podglądały (w czasie gdy była wyłączona)?? powinnam widzieć te osoby tylko wtedy, gdy opcja jest włączona. a ja je widzę z datami gdy opcja była wyłączona wtedy. i dlatego pytam, czy jeśli ja je widzę, to czy osoby podglądane przeze mnie też mnie widzą?

hmm... to moze ja sie pomyliłam i myślę, że miałam wyłączoną np. 6 dni podczas gdy w rzeczywistosci wyłączyłam ją dzień później i dlatego ich widzę, no nic dzięki:)