Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanygłuupol

Zakochalem sie w tej dziewczynie

Polecane posty

Gość Bruce Wszechmogaca
o dżizas kolejna miłość platoniczna

Gość co ty gadasz
Typowa ?? Napewno nie u nas w kraju ! Dziewczyna przynajmniej umie się umalować i uczesać i nie ma dekoltu do kolan na żadnym z tych filmikow ! U nas taka "typowa lala z toną makijażu i po solarce" wygląda jak idź po wino przynieś dwa.... żeby nosić makijaż, należy go umieć dobrze wykonać. A u nas większośc dziewcząt wali na siebie całe opakowanie fluidu , a po solarce wygląda jak Iza 3 d ( http://www.zeberka.pl/img/maj/462.jpg ) włosy zjarane rozjasnianiem i dziwkarski styl ubieranie .... tak wygląda u nas owa "typowa" dziewczyna jak to napisalas. Taka "typowa " jak ta na filmiku to biore bez zastanowienia ! I co ważne, ma piękne białłe zeby, co u nas juz w ogole jest mega rzadkoscia wsrod dziewczyn :o

Gość knmsgld
kurwa mac ! ona mi przypomina krolika baxa :D

Gość nawet już ma gębę otwartą
do loda:D

Gość ładna jest
jestescie ograniczone i zazdrsone. Polskie brzydoty, zaleczcie próchnice to bedziemy gadac

Gość fdsvfd
hahaha rzeczywiscie krolik bugs :-D a tak btw TA LASKA JEST MEGA PRZECIETNA. spojrz chlopie na jej rysy twarzy. chlopska wiejska morda paszczurzasta :-O

Gość a to ze ma sztuczne rzesy
nie rzutuje na ten jej perfekcyjny makijaż? :O

Rysy twarzy są nieciekawe.. pełno jest ładniejszych dziewczyn, a Wy patrzycie tylko na jeden typ ! Pewnie zachowuję się jak dziwka... Mało tego ! Nie patrzycie na charakter, osobowość i intelekt, tylko na twarz, dupe i cycki.. jesteście straszni ! Idiota :O

Gość Ona jest identyczna wrecz
podobna jak dwie krople wody do tej aktorki z RANCZA co gra ta kurewke co sie w policjancie zakochala a on w niej

Gość zakochanygłuupol
No sorry, ale akurat dupy i cyckow to jej nie widac nigdzie :o Ma duże oczy, ładny nosek, fajne spojrzenie. Myślisz, że faceci zwracaja uwage na rzęsy sztuczne czy prawdziwe ??? daj spokoj ! Ja lubie taki typ kobiety. Tzn. blondynki, z niebieskimi oczami. ciemnowlose mnie raczej nie pociagaja. i mowimy o podobaniu sie , Ty jak poznajesz faceta to tez najpierw zwracasz uwage na wyglad, tak ?? Jak mam ocenic jej charakter , skoro jej nie znam ? podoba mi sie taki typ urody i juz. przestancie sie spinac, bo wy kobiety takie krysztalowe nie jestescie. kazda mowi, ze najwazniejszy charakter, a w praktyce wychodzi inaczej :o

Tajemnicza Dama-----> tajemnicza damo tak jesteśmy stworzeni.Wzrokowcami nieliczne wyjątki odstępują od tego i pózniej rozczarowanie.Nie upiększaj natury:classic_cool:🌻

Gość RóżaRoseRosie
Tajemnicza damo, najpierw piszesz, że typowa lala z toną makijażu dlatego jest bee, potem jednak, ze jest bee bo ma rysy twarzy nieciekawe. Ale najwazniejszy jest charakter podobno, wiec dlaczego skreslac kogos za nieciekawe rysy twarzy ? Może i ma nieciekawe, ale po to kosemtyki by poprawiac urode, i dobrze sobie radzi... może ma sporo kosmetykow na sobie, ale nie wygladaja na niej ciężko. poza tym nie to jest łądne, co jest ładne, lecz co sie komu podoba.... Dziewczyan cyckow nie pokazuje, wiec jak mozesz ocenic, czy zachowuje sie jak dziwka ? Oceniajac po wygladzie, tak piszesz ze faceci na charakter nie zwracaja uwagi , a sama jedziesz po wygladzie.... Szkoda mi takich ograniczonych ludzi, dla ktorych blond włosy = lachociag i dziwka :o wytapetowanej ciemnowlosej sie nikt nie czepia, bo przeciez nie jest "głupią blondynka" nie.... ? Ja jestem kobieta i stwierdzam, ze dziewczyna moze super pięknoscia nie jest, ale widac, ze zadbana i oko mozna jak najbardziej zawiesic. A co do charatru , to wypowiadac sie nie moge, skoro jej nie znam, ani oceniac jej. Ehh nie ma to , jak kierowac sie w zyciu sterotypami.

Gość KFNDL
przestancie tajemnicza dama to dno tego forum

Gość do pseudo damy
Zmien nicka, wytnij z niego slowo "dama" bo z dama to ty masz gówno wspolnego, żenujaca idiotko.... zgadzam sie ze Tajemnicza to dno tego forum, i wcale nie tajemnicze bo plytkie to dno i przewidywalne . najlepiej zmien nicka na Przewidywalne Dno

Każdy ma swój typ urody. Nie wiem co w tym ładnego. Dziewczyna, jest obdarzona przez naturę cienkim włosem, do tego jeszcze przefarbowanym na blond. Żeby mieć ładną fryzurę musi dopinać sobie treski ;) Gdzie macie oczy? Ja mam bardzo ładne włosy, cienkie ale jest ich tyle, co ma ta dziewczyna po dopięciu tych wszystkich tresek. I jestem z tego dumna :)

Gość na imie jej Karolina
znam IDENTYCZNĄ jak ta od autora postu! jest z Piekar Śl. ma nieślubne dziecko i męża :)

Gość do nokturn
Myslisz, ze facetow to obchodzi ? Jak masz takie dlugie, gęste i do tego zdrowe wlosy to gratuluje, ale z calym szacunkiem - watpie. Rzadko kto ma takie.

Gość OlaJemioła_
moim zdaniem jest bardzo ładna:) i jestem dziewczyną .. własnie oglądam jeden filmik z nią i ladnie wygląda i nie mówi jak typowa lala... wg mnie jest zadbana i nic wam do tego ,przestańcie trzymac sie stereotypów,ze jaksolara i blondyna to juz lalka:) po prostu taki ma styl...we patrzecie lepiej na te gówno EMO i wszystkie farbowane żałosne brunety :O

Gość zgadzam sie z Olą
na dodatek ma bardzo pomocne filmiki

Gość OlaJemioła_
no dokładnie.. co wy myślicie ,ze tylko brunetki są jakies normalne? i od razu mowie mam jasno brązowe wlosy,ale myśle nad przefarbowaniem się właśnie na blond bo zaczyna mnie irytować ta plaga brązowo-głowych ..poza tym polaczki to jestescie właśnie wy :O potraficie tylko krytykować ,a patrzyliscie kiedyś w lustro? wy banda leni śmierdzących wiecznie na wszystko narzekających? ! ŻAŁOŚNI mozecie mnie teraz pocałować w dupe i tak mnie nie obchodza wasze pojazdy na mój temat mam to w duupie :]

Gość zgadzam sie z Ola
Ja kiedys byłam blondynką, teraz jasny brąz, ze wzgledu na to, że blond juz mi sie znudzil :) Ale nie pomyślałabym, żeby oceniać tę dziewczyne jako dziwke itp. tylko dlatego, że tak wyglada... Jestem kobieta i z przyjemnoscia obejrzalam te filmiki. Milo popatrzec na ładna , uśmiechnieta dziewczyne ... nieważne , brunetka czy blondynka.. Brunetki tez chodza na solare, ale jakos to nikogo tak nie razi :o

Gość ewcia małaaa
Jak ja bym chciala umiec sobie sama tak wlosy ukladac !!! Mam dlugie wlosy i nosze je wciaz rozpuszczone, zazdroszcze jej ze umie sobie tak ukladac wlosy