Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka22

mam 14 dni i ani jednego więcej!!

Polecane posty

Gość iwonkka22

Cześć dziewczyny!Mam pewnie problem;/ wczoraj podsłyszałam rozmowę mojego chłopaka,że za 2 tyg.chciałby mnie obdarować pierścionkiem :)) kurcze-nie spodziewałam się..a jak wiadomo-w taki dzień każda chciałaby wyglądać wyjątkowo,a ja się przez zimę troszkę zapuściłam i chcialabym schudnąć z 5 kg.w 2 tyg.myślalam o diecie kopenhaskiej-ale w czwartek mam pogrzeb-więc będę musiała zjeść po nim obiad z rodziną,więc chyba nie ma sensu zaczynać kopenhaskiej?co mi radzicie?jaką dietę?chcę się pozbyć 5-6kg.pomocy!!

Gość dieta płynna

Gość dieta płynna
kefiry, soki warzywne, buliony, koktajle

Gość dieta 13-dniowa
daje najszybsze efekty

Gość poprawka dieta 10-dniowa
1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iwonkka22
dieta płynna,oki,ale pewnie soki takie w kartonach odpadają bo mają dużo cukru?

Gość iwonkka22
spróbuje 10 dniowej,a ile przykladowo można na niej schudnąć?

te 5-6kg to 3 beda woda:D wiec efekt jojo. a poza tym hmm on chce ciebie takiej jaka jestes wiec nei katuj si ena sile! To przynajmneij moje zdanie.

Gość nowa na kefeee
może merida

Gość iwonkka22
tak,wiem-że chce mnie taką jaka jestem..ale fajnie byłoby czuć się w ten dzień tak lekko i sexi:)

Gość iwonkka22
no ale merida to tabletki a ja nie chce się truć...

jak mozna byc takim glupim i proponowac meride!!!zacznij od dzis zdrowo sie odzywiac a nie drastycznie odchudzac,bo takimi dietami sie doprowadzisz do efektu jojo i przed slubem zalozysz taki topic:jak szybko schudnac 15kg-slub za miesiac!!!

Nie jedz słodyczy ani w ogóle cukru, nie łącz miesa z węglowodanami i nie obzeraj sie. I troche poćwicz wieczorami (a po cwiczeniach juz nic nie jedz) - to z 3 kg przez 2 tygodnie na pewno schudniesz. Ja zaczełam zdrowiej i mniej jesc 1 stycznia (bez żadnej konkretnej diety) - nie jem słodyczy i "śmieci" i cwiczę i mi przez pierwsze 2 tygodnie zleciało 5 kg, ale potem waga skoczyła o 1 kg i tak sobei stoi już też prawie od 2 tygodni, mimo, ze nadal trwam przy moim zdrowym odżywianiu. Czyli w sumie bilans jest "-4" Na pewno zaraz znowu ruszy w dół. A co do faceta - 3 - 4 kg, to i tak nie jest duzo, wiec Twój fracet pewnei i tak tego nie zauwazy :-)

Gość iwonkka22
zauważy,zauważy napewno:)bo to sportsman:)zaczęłam juz cwiczyc od piątku:)-godzinka na rowerku stacjonarnym:)ze słodyczy i białego pieczywa zrezygnowałam juz z 2 tyg.temu..i tylko 1 kg w dól:( czy myslicie że czerwona herbata pomaga?

Gość pzrede wszysktim ciwcz
CODZIENNIE\!!!!! lepeij cwiczyc codziennie po 30 min ,niz raz na tydzien przez 3 godziny.

Gość iwonkka22
no tak:) raz dziennie..i jeszcze do tego mam psa więc codziennie godzina intensywnego spacerku:)

Gość czary maryy
:)

Gość 47474574574
norweska