Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeyszła mama 7 miesiąc

Nowoczesne wychowanie dzieci

Polecane posty

Gość przeyszła mama 7 miesiąc

Już niebawem urodzę dziecko. Ojcem jest pewien gej. Zawarłyśmy z moją życiową partnerką układ z parą gejów. Jeden zrobił dziecko mnie i będzie to dziecko moje i naszej partnerki, natomiast drugi zrobił dziecko mojej partnerce i ona zrzeknie się praw do dziecka i wychowaniem zajmie się ojciec ze swoim partnerem. Z moją życiową partnerką planujemy wychować nasze dziecko w nowoczesny sposób. Zamierzamy iść wzorem pewnej Szwedzkiej pary która wychowuje swoje dziecko bez narzucania mu określonych wzorców płciowych. My jednak planujemy iść krok dalej. Wychowamy nasze dziecko be narzucania mu wzorców gatunkowych. Uważamy że wszystkie stworzenia są sobie równe i role jakie pełnią poszczególne gatunki to są sztucznie narzucone przez przyrodę. Zamierzamy więc wychowywać swoje dziecko w niewiedzy że jest człowiekiem tak długo jak tylko się da. Jak dorośnie to niech samo podejmie decyzję czy chce być psem, kotem, człowiekiem, a może zebrą. Myślimy że to genialny pomysł, pozwoli na wychowanie wielkiego indywidualnego umysłu. Co o tym myślicie? Prawda że mamy świetny pomysł?

Gość qurefka
Uważam że to super pomysł. W świetny sposób poradziłyście sobie z tym że w tym zacofanym faszystowskim katolandzie pary homoseksualne nie mogą adoptować dzieci. Życzę wam wszystkiego najlepszego i wiele radości z dzieciaczków!

Gość gratki dla was
i sto lat w szczęściu

Gość fcndjksa
skopiowalas to z pewnego artykulu i swiecisz jakas to nowoczesna jestes:o

Gość jestem chora
:D