Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depreeechhhaa

Co mi jest.nie daje juz rady.

Polecane posty

Gość depreeechhhaa

Ciagle sie czyms martwie i jestem zdenerwowana.Nie moge sie na nivczym skupic.Wszystko leci mi z rak.Nie mam chceci na nic.

Gość hm...i co teraz
Może potrzebna Ci wizyta u specjalisty? Może stało się coś czym się zadręczasz?

Gość hm...i co teraz
A co w tym śmiesznego???

Gość depreeechhhaa
Mam male dziecko.Ciagle z dzieckiem.Z partnerem mi sie nie uklada.Ciagle sie klocimy.oN mnie rozumie.Nie pomaga mi w niczym.W domu balagan a on nawet mi nie pomoze.Dzis rano wyszedl a ja siedze z dzieckiem w domu.Unikam kontaktow z ludzmi.Czuje ze powoli wariuje.

Gość hm...i co teraz
A masz możliwośc wyjazdu gdzieś? Moze to by Ci pomogło?

Gość może ja może nie ja
Rozumiem cię, bo też tak miewałam, gdy byłam całe dnie sama z dzieckiem. Szczególnie o tej porze roku człowiek czuje sie udręczony, bo latem chociaż ruszy sie na spacer itd. Nie unikaj kontaktów z ludźmi, dobrze sobie czasem pogadać. Kiedy tylko możesz, rób cos dla siebie: poczytaj, obejrzyj ciekawy film. To minie. Dziecko podrośnie, coraz więcej będzie mozliwości wyjścia z domu, będzie lepiej.

Gość może ja może nie ja
Z partnerem spróbuj pogadać. Może choć raz w tygodniu posiedzi parę godzin z dzieckiem, a ty w tym czasie wyjdziesz do koleżanki, rodziny, czy gdzie tam będziesz chciała. Mnie pomógł powrót na studia, gdy córka miała dwa lata - no ale do tego potrzeba było pełnego zrozumienia i pomocy ze strony mojego mena.

nie rozumie jak mozna byc takim bezradnym.wez sie w garsc...jak dziecko spi to posprzataj ,zadbaj o wyglad.,masz tylko 1 dziecko a co ma moja ciotka powiedziec...ma trojaczki!!! zawsze jak zasypiaja sprzata,obiadek robi i dba o siebie!!! nie slyszalam u niej nigdy ,,mam dosc'' ,,jaka ja biedna'' ,,nie dam rady'' ona zawsze usmiechnieta i fajna babka z niej.kurde nawet znajduje czas na zrobienie ciasta i spacery z dzieciakami:o moim zdaniem nie powinnas liczyc na to ze facet ci posprzata...choc mogłby ale np. moj wujek nie sprzata.pracuje powinnas sie wziasc do kupy i dzialac a nie sie uzalac nad soba.. a klotnie jak klotnie sa wszedzie i beda zawsze.

Gość depreeechhhaa
ja tez zapisalam sie do szkoly.poszlam tylko raz na rozpoczecie ale juz wiecej nie poszlam.Bo nie mialam z kim dziecka zostawic a moj nie chcial zostac.

Gość depreeechhhaa
moje dziecko w ciagu dnia spi moze z 1 h .w tym czasie nic nie moge zrobic w domu.Za mako czasu.

Gość Elizzz
Trzeba było pomyślec zanim zdejełas majtki,że może byc z tego ciąża . TY jesteś niezorganizowana!!! masz tylko jedno dziecko a zachowujesz się jakby to była cała gromadka .A już bałagan w domu ! to całkowita bezdardnosc . Żal !

Gość depreeechhhaa
corka nie spi.A ja nie potrafie kiedy ona nie spi nic zrobic.Ciagle jeki, wrzaski wykanczaja mnie.

hm. wiesz co to juz ci nic nie poradze , bo troche dla mnie to smieszne.sorki ale to naprawde jest smieszne. corka wrzeszczec bedzie jeszcze przez pare lat, a ty zamierzasz tak te pare lat tkwic w tej bezradnosci? powiem ci ze taka sama byla matka mojego chlopaka. zapuscila dom , siebie,zero obiadu i tylko przy nim latala bo plakal. jego ojciec jak sie wkorwil tak ja pojechał ze jakos znalazla sily na wszystko. malego do lozeczka i darł sie w niebo głosy ,najedzony i przebrany wiec nic mu sie nie dzialo zlego a ona w tym czasie zrobila wszystko. do dzis jest tak zorganizowana babka ze czasami mam wrazenie ze chce byc taka sama.

Gość Elizzz
Myślałaś ,że będzie lekko ? Słyszysz jęki ,wrzaski i nic nie robisz ? Dziecko możesz miec w wózku przy sobie i robic wszystko inne. Ty wolisz siedziec przy kompie ! a jęki ci nie przeszkadzają ?

Gość kondorr
Ja bym ciebie wywalił na zbity pysk flejtuchu ,jak można nic nie robic i tłumaczyc się tym ,że dziecko jęczy ? Ty bezradna babo, siedzisz w domu a masz burdel ? obiad ugotowałaś ? weź dupsko sprzed kompa i do roboty !