Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingJang

Twój sprawdzony sposób na uspokojenie i pokonanie stresu

Polecane posty

Gość KingJang

Jak sobie radzicie gdy wszystko was przerasta? źle w domu, źle w pracy, krucho z pieniędzmi, zdrowiem? Jak żyć by stres nie paraliżował a nerwy nie siadały?

Gość KingJang
eeeeeeeeejjjjjjj

Gość dzisiaj bedzie nieciekawie
piwo , papieros i piwo :classic_cool:

Gość KingJang
zajebi.ście, a skąd kasa na to piwo i fajki. 20 zeta, a za tyle mam na śniadania na cały tydzień.

Gość KingJang
jak to co znaczy? Stresująco i wkurwiająco.

Gość Wiktoriowo
widze ze ktos ma problemy to tak jak ja ;(

Gość KingJang
nikka, to że nie mam spokoju. Trochę patologia, alkoholizn, choroba psychiczna. Nie mam kasy na wyprowadzenie się, a pracuję długo i praca stresująca.

nie wiem co ci poradzic...faktycznie ciezka sprawa. ja jedynie co moge poradzic to zmienic prace na lepsza lub wyjechac za granice.moze glupia rada ale wlasnie z takich powodów wyjechalo duzo moich znajomych do pracy. zarabiali duze pieniadze i wrocili ustawieni...

Gość KingJang
Bardzo dobra rada. Proszę bardzo, może dasz mi namiar na tą lepszą pracę za granicą. Ja niestety nikogo nie mam, kto mógłby mi pomóc, a jechać w ciemno i ryzykować? No nie wiem.

Gość KingJang
kobieta, nie mam, każdy tylko radzi i wspólczuje.

Gość misiowata misia
moze szukać lepszej pracy i wyprowadzic sie na swoje? wynajmować i życ spokojnie? zalezy w jakim jestes wieku, jak jeszcze mloda to bym sie wyprowadziła, wynajmnowała jak juz znajdziesz lepsza prace i odkładała na swoje jakies małe m3

to jedz przez biuro pracy www.abjobservice.pl zapewniaja pokoj,choc czasem go zkims dzielisz,aleprzynajmniej sie odbijesz i wtedy mozesz szukac juz lepszego,bez biura.w koncu w holandii poznasz ludzi,na pewno ktos pomoze. firma zaufana,zwlaszcza w noord-holland. pozdrowka!!:D

Gość KingJang
nie będę tu tego opisywać bo i tak z tego nic nie wyniknie. Muszę z tym jakoś żyć. A w temacie chodziło mi o co innego. Ale dziękuję za pogawędkę.

Gość KingJang
tak szczerze:-) dziękuję:-)

nie ma za co.poszukaj jeszcze na necie,w woj.slaskim tych firm jest jak grzybow podeszczu.ale ja w sumie tylko w AB siedzialam,to wiem tez,co ci odradzic.teraz na zime szklarnie sa ok.aha,dodam,ze to glownie praca przy kwiatach,warzywach.to ogromna firma,ma w holadnii chyba 40 lokalizacji...ale na dluzej niz poczatek kariery nie polecam.stawka praktycznie nie rosnie,taki zastoj.lepiej raz pojechac na odbicie i szukac pracy bez biura i pokoiku na wlasna reke,mozesz tez zlozyc papiery do urzedu miasta,moze cos znajda,ale z reguly czeka sie rok... pozdrowka i powodzenia!!:D

a jeszcze dodam.oczywiscie,ze to nie jest praca na cale zycie,ale da ci jedno-spokoj.tak spokojna w holandii to nigdy nie bedziesz.zero stresu,odpowiedzialnosci itd...a jak kase juz bedziesz jakas miec,to wtedy mozesz myslec co dalej

Gość KingJang
tak szczerze, czy bez znajomości języka mam jakiekolwiek szanse?

Gość KingJang
No a co do tematu to może ktoś coś powie?

Gość Babcia Zycia
W Holandii rzeczywiście jest łatwo wyjechać przez agencje pracy. Wiem bo właśnie jestem Język owszem potrzebny, ale nie do pracy w fabryce.;)Natomiast psychicznie ciężko, zależy na jaką pracę i lokatorów się trafi. Można spróbować. Wyjeżdżają mam wrażenie sami pokręceńcy i amatorzy lajtowego życia z marichuaną i piwem w roli głownej. Jak umiesz się gospodarzyć, możesz coś odłożyć. Ja tu jestem żeby wyprowadzić się z domu i potrzebuje na czynsz. Ale nie jest mi dobrze. Trzeba sobie radzić. Mam nadzieję, że wyjde na swoje i znajdę prace w Polsce, bo nie chce tu być. Powodzenia

Gość KingJang
Babciu---- dlaczego tak ci ciężko? Nie możesz dojść do porozumienia z ludźmi, czy wykonujesz ciężką pracę? Ile zarabiasz?

Gość KingJang
Szkoda że się nie wstrzeliłam na topik jak tu pisałaś.

Gość upuuus
upu upu

Gość blind beautyyy
ja zeby pokonac stres i nerwy zazwyczaj ide pocwiczyc wtedy napiecia schodza,tylko musi to byc jakis morderczy trening.innym razem siadam i placze tak dlugo jak tylko mam sile.zawsze po tym mam nowe postanowienia i z nowa energia biore sie za nowe przedsiewziecia.

A ja mam swój sprawdzony sposób na stres a mianowicie masaż gorącymi kamieniami. Kiedyś jak nie czułam się najlepiej namówiła mnie na to koleżanka i muszę przyznać, że pomogło. Z resztą niedługo wybieram się kolejny raz na taki masaż do IQ Medispa i już nie mogę się doczekać na samą myśl o tej przyjemności :)