Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlondiBitch9983

Hellooooo jestem Novaaaa i pozdrawiam Dodee

Polecane posty

Hejka laseczki ;**** jestem nova i podoba mi sie to cos ze tak powiem poprzedni nick ze tak powiem nie zarejestrowany nosil nazwe diamonda5009 wiec tak opisze sie ok? Kolor Oczu=Błękit (oceanu) ;) Włosy=Blond of kors! (blondynki sa the best motto-Kśiężniczka jest tylko jedna (krolowa jest doda) typ=szalona zajebista blondi w skrucie SUKA pseudo-Bitch,Blondi,Nagasuczka,Suczka macie jakies pytania jeszcze>? hihi koffam dode imprezki i alkohol ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YEAHHH Otusz mam jedna mała wadke ;) bo iwecie jak mowia nołbadys Perfekt :D zaczełam palić w wieku 14 latu of kors!! a pic w wieku 17 no ale to nie czyni mnie brudna śćierwą (tak jakby 0_o) ;)) ;**** Koffam ;** Patryka Sex Imprezki,dode I SZLAENSTWO NA MAXAAAAAAAAAAA umiem pare jezykow umiem Angielski-nawet dobrze Nazi(niemiecki)-Dobrze tyko po co komu sie uczyc nienawidze grrrrr Niemckie imprezki jeden niemiec jak bylam u jebany** szewdow dal mi tabletke gwałtu ze ja pierdol* tylko taki super przystojny kolo z niemiec mi pomogl koffam ;**** wedlug mnie doda jest orginalna i madra chociasz nie wsyzscy sie zgadzaja upodabniam sie do niej spiewam itp i se nawet zrobie sylikony za 2 tyg!!!!! i tatuaz ;*** bedzie na nim serce i bedzie pisalo Kurwa Jebana a na dole doda i jescze 2 Jestem Bitch zrobie se jeszcze w nosie kolczyczka bo mam juz na sutk* i na pepku :***** dosyc o mnie chce was poznac! ps jebie mnie moje pismo wiec spierdalajcie!!!!!!! :** koffam :********

Gość Alvanaaqi
idiotka

Gość
masz optymistyczne podejście do życia :classic_cool: :)

spierdalaj jak ci cos nie pasi to kurwa ic wydoic krowe wiesniaro czyzby babka cie nie wola zebys zmieniaki oskrobila ty matile pacafanie ja pierdoleeeeeeeee jaka kurwa nadajesz sie albo pod latarnie albo do azbestu kurw takich to sie powinno na stosie palic nikka czy tam wolisz Nikodema badziewne imie ze ja pierd..... acha dla moich fanow ze tak powiem nazywam sie Renatka ;*** ale nazywajcie mnie sucza hihi ale sie wkurwilam przez ta nikke zw musz se zapalic kurwa LKURWAAAA

Kuter Noga Blondi, mogę Cię opie**olić , a nie poflirtować, lafyryndo Ty ;) zw moja internetowa miłośćio!!!!!!!! zal.pl jebniety zallllllll

Gość
dlaczego blond, a nie borsuk :( ?

Gość Jo Gould
hahaha a mnie to rozbawiło nawet :D zwłazcza druga połowa :P 6,5 /10

TU LEJA bo ja szalona jestem ze ja pierd mam mnostwo szalonych kumpli i chodzimy na imprezki wlasciwie mam styl punk hippi nosze branzoletki mam dredy itp ale zaniedlugo se wyprostuje wloski i bede normal bitch ze ja pierdole xD

Tu Leja ty kutafonie jebniety ćipo ze ja pierdole mega ćipa kużwa mam nerwa ze jap pierdola idz doic krowy DO MEZA OBIAD 10 DZIECIOM JA PIERDOLEEEEEEEEEEEEEEE ALE MANERW6TRRWEEIWNM ALE MAM NERWA ZARAZ KOMUS PRZYWALE aaaaaaaaaa ja pierdolrjehfjfewjewml;dfwqmdfkfuqiewvn a

Gość jwedwejd
nie wierze, ze tacy ludzie istnieja :) jesli to projekt, to wyjatkowo wkuriwajacy, a wiec udany ;)

Gość
tulej🖐️ pierwszy post byl ok, ale juz zjebalas:( 🖐️

Gość ja pierdykam ale żenada
:P

Gość hthrh
ttrhrt