Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verkaakrev

diane35-dobre zabezpieczenie?

Polecane posty

Gość verkaakrev

witam chcialabym sie dowiedziec czy tabletki antykoncepcyjne diane 35 sa dobre? wszedzie czytalam tylko o tym ze pomagaja na cere a nikt nie mowil o tym czy sa skuteczne itd... Stosujecie przy nich dodatkowe zabezpieczenie? Od ktorej tabletki zaczynaja dzialac? To moje pierwsze tabletki, mam 3 listka bo zapisal mi je ginekolog i nie wiem czy mam je brac czy zwrocic sie po inne...

Gość zwroc sie po inne
mi po nich: -sie przytylo -ciagle chcialo mi sie wymiotowac - wyrosla jakas torbiel w piersi

Diane 35 to cięzka artleria działa antykoncepcyjnie , swietnie leczy skóre -póki bierzesz ale są bardzo silne i moga miec duzo skutków ubocznych Jeśli możesz to weź coś nowszego

Gość verkaakrev
wizyte mam dopiero za miesiac... Mozna zazyc jeden listek a pozniej zaczac brac inne??

Odradzam i to stanowczo Diane jest nietypowa antykoncepcja Stęzenie hormonów w niej jest bardzo wysokie Jesli zamierzasz potem zmienic to tylko sie rozlegulujesz Poczytaj fora poswięcone Dienie a przekonasz sie jak moze działac Ja tez brałam przez pół roku mimo ze to nie były moje pierwsze tabletki i rodziłam juz dzieci to i tak namieszały w moim organizmie Poczekaj na nastepna wizyte lepiej A swoja droga po co lekarz przypisał Ci akurat te tabletki ?

Ja jak bylam 1-szy raz u gina to tez mi je przepisal, mojej siostrze to samo. Okropne sa te tabletki.. jedyny, naprawde JEDYNY plus to chyba cena.. 12zl za 3 listki..

ja brałam dwa lata, postem niestety zmieniłam na inne i żałowałam po diane czułam się najlepiej i co najważniejsze miałam ochotę na seks :) wypróbowałam też regulon i plastry, ale dla mnie to był koszmar, więc odstawiłam i już się nie faszeruję Teraz pewnie są już lepsze, nowocześniejsze i warto wypróbować inne. Wszystko zależy od organizmu :)

Gość verkaakrev
ginekolog przepisal mi je bo powiedzial ze: sa tabletki ktore poprawiaja cere oraz takie ktore poprawiaja stan wlosow i usuwaja owlosienie.. no to ja nieswiadoma wybralam te poprawiajace cere i on na to ze w takim razie diane 35... no i sie zgodzilam... A to ze kosztuja 12 zl to nie prawda. 3 listki kosztowaly mnie 35 zl

Gość Diane-35 nie jest
środkiem antykoncepcyjnym - jest lekiem antyandrogennym a jego działaniem ubocznym jest działanie antykoncepcyjne. Stosuje się go w kuracjach, które powinny trwać 3-6 miesięcy, potem powinno się odstawić. Lepiej nie zajść w ciążę w czasie stosowania, bo preparat zawiera składnik, który może uszkadzać płód.

Gość selllen
działają tak samo skutcznie jak inne tabl.! Brałam ponad 5 lat, seksiłam się sporo i OK ;) -ni eprzytyyłam nic (a lubie podjeść) libido extra :) cera idealna, żadnych innych dolegliwości nie miałam Czy sa szkodliwe - tak jak kazde inne tabl. hormonlan. Po nich czułam się świetnie- po Cilescie, Marvelonie i innych - fatalnie :O sama zastanawiam się czy nie wrćóić do tej Diany... Aha ----wyniki miałam zawsze bardzo dobre podczas ich brania, wątroba netknięta - dobre wyniki prób wątrobowych ;)