Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chociazja

Cilest, a plamienia. Pomocy!

Polecane posty

Gość chociazja

Cześć Dziewczyny :) Pewnie pojawiało się tutaj mnóstwo podobnych pytań, ale mam nadzieję, że od razu po mnie nie pojedziecie, a uspokoicie troszeczkę ;] Biorę pierwsze opakowanie cilestu (jestem przy końcu - jutro ostatnia tabletka). Warto też zaznaczyć, że to moje pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne. Dziś pojawiło się dziwne plamienie... skąpę, w kolorze zbliżonym do pomarańczowego (jakby krew zmieszana z czymś). Powinnam się martwić? Nie chcę biegać z każdą głupotą do mojego ginekologa, bo pomyśli, że jestem jakąś hipochondryczką... dlatego właśnie najpierw pytam tu. Pozdrawiam

Gość tak tak bo ta
przy pierwszym opakowani tabletek, moze sie tak zdarzyc, napisze wiecej do 3 miesiecy takie plamienia to normalka, jak po 3 miesacach nic sie nie zmieni, konieczna bedzie wizyta u ginekologa w celu zmiany tabletek swoja droga gin nie zrobil Ci badan hormonalnych przed wypisaniem tabsow???

Gość anoolla
ja dzis bede brac 5 tabletke i jak na razie wszystko jet ok:) a po jakim czasie zaczynaja rosnac piersi?:P

Gość tak tak bo ta
swoja droga cilest to niezle gowno i tablety starej generacji:o dla mlodzch babek najlepiej sprawqdzaja sie yas lub yasminelle

Gość chociazja
nie zrobił... wiem, że to bardzo źle... mieszkam w małym miasteczku i chyba żaden lekarz tu urzędujący nie wysyła swoich pacjentek na takie badania :/ niestety - wlasnie tak wygląda korzystanie z naszej sluzby zdrowia... najbardziej zaniepokoił mnie tan kolor, ale skoro uważasz, że to normalne może rzeczywiście powinnam byc spokojna i obserwowac co bedzie dzialo sie pozniej... Dziekuje :*

Gość chociazja
moje piersi zaczely robic sie bardziej nabrzmiale po jakims tygodniu XD odczuwam momentami delikatny bol, ale po staniku mozna zauwazyc, ze rozmiar sie zmienia

Gość chociazja
moja kolezanka, ktora brala yasminelle przytyla 6 kg w ciagu dwoch miesiecy... ma 20lat

Gość anoolla
mi wlasnei tez sie wydaje, ze troszke urosly..ale to mozliwe po 5 dniach?:P

Gość tak tak bo ta
nie ma za co:) nawiasem mowiac u nas jest tak z ta sluzba zdrowia ze jak sama o siebie nie zadbasz to nic nie osiagniesz jakby plamienia nie mijalz radze zrobic samemu profil hormonalny i z tymi wynikami do dobrego ginekologa

Gość anoolla
kto jescze je bierze??