Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak tu sie nie wqurzyc

tajne akcje i podstępy

Polecane posty

dowiedziałam się, że ex mojego faceta (juz mezatka) ma kłopoty z mężem, bo utrzymuje kontakt (maile, smsy, skajp,gg) z moim facetem Ja na poczatku bylam o te kontakty zla, ale juz mi przeszlo ze strony mojego faceta to tylko znajomosc i nic wiecej A ona cos o uczuciach zaczela pleplac, ze to jej najwieksza milosc zycia byla i zaluje (sie puscila i sie rozeszli) Ponoc maz tej ex zrobil jej jazde o te kontakty (prezenty tez wysylala mojemu z zagranicy, bo tam mieszkaja z jej aktualnym mezem) No i zaczela sie kontaktowac z konta kolezanki z moim facetem I to mnie juz zaczelo lekko denerwowac i daje mi do myslenia CO ona chce osiagnac w ten sposob ? na pewno nie poprawe swego zwiazku Dziewczyny, faceci co o tym myslicie?

wiesz, ona NAM ZYCZY szczescia i cieszy sie naszym szczesciem tak mu mowi oraz ze wie, ze miala swoja szanse na zwiazek - ale zmarnowala I mowila mu wlasnie, iz zaluje ze taka byla i ze to jej wina itd itp Tylko - teraz znowu robi to samo - bo oszukuje w jakis sposob swego meza Ale jak podejmuje takie akcje - konto kolezanki, jakies sekrety, wciaganie w to osob trzeich itd , ktore moga byc z konsekwencjami dla niej to jakos przestaje wierzyc w jej szczerosc -

Gość wszystkie sztywne
jak twoj facet nie reaguje, a moze nawet dazy z nia do kontaktow,(tego nie wiesz przeciez) to tak masz :P

Gość no właśnieee
Twój facet też nieciekawie wygląda w tej sytuacji :o Prowo?

to,ze laska ma jakas obsesje,to jedno,ale twoj facet moglby sie troche wczuc w twoja sytuacje i to zakonczyc.skoro zwiazek sie skonczyl,to po utrzymywac kontakt?ja nie wierze w przyjazn z eksami.koniec zwiazku-koniec kontaktu,kazdy idzie w swoja strone i zaczyna nowe zycie.nie widze najmniejszego powodu,by kontaktowac sie z ktorymkolwiek z moich eksow,bo i po co?to zadni przyjaciele,a zwiazku juz nie bedzie.jaki to ma sens w takim razie?podbudowanie wlasnego ego?ze jemu sie nowy zwiazek udal,a jej nie?

no to nie jest prowo Niestety dla mnie nie wiem czy dąży, nie sprawdzam mu tel. czy laptopa Ale ja nie widze, zeby sie wyrywal do dzwonienia do niej czy pisania - a mieszkamy razem to bym widziala i pracujemy razem - tak wiec widze, jak spedza swoj czas Odpisuje na jej maile czy odbierze skajpa jak zadzwoni itp

do tak szczerze ja jakis kontakt ze swoimi eksami mam, ale sporadyczny Jak spotkam to pogadam - ale nie wysylam mailow, smsow - kazdy poszedl w swoja strone i ma swoje zycie A facet jakos sie nie wczuwa, faktem jest tez to, ze ja mu nie ględze i nie marudze, ze ona mi przeszkadza

to moze raz,jak bedziesz widziala,ze jej odpisuje,zapytaj po co to robi?jaki ta znajomosc ma dla niego sens.tylko tyle.bedziesz miala czarno na bialym

tak tez zrobie, ale narazie jakos sie nie sklada :) a o tych jej akcjach dowiedzialam sie od osoby trzeciej "zyczliwej" Raczej sie nie obawiam o zwiazek, bo ona mieszka tysiace km od nas Ale gdyby wrocila i byla taka namolna to mogloby byc zle - chcoby z powodu, ze bym sie ostro klocila z facetem ;) wowczas zaczynam jej nie znosic :)

ps jeszcze sie zali do mojego faceta (mowil mi o tym), ze jej maz jej nie szanuje ze ja poniza w towarzystwie itsd A ja sobie pomyslalam, a co ma szanowac, ze sie puscila bedac w zwiazku i facet z ktorym sie puscila to jest wlasnie jej maz, ktory wiedzial, ze ona ma faceta Sa siebie oboje warci :)