Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsze Iga

Oceńcie

Polecane posty

Gość lepsze Iga

Prosze o ocęnę czy dobrze przebiga u nas dzień. Syn ma 18 miesięcy. Rano ok. 6 budzi się na pierś, pociamka trochę i zasypia, śpimy wtedy do 9 i wtedy robię mu śniadanie zazwyczaj parówa, jajecznica albo poprostu kanapki. O 11 idziemy na spacer i zakupy w jednym, o 12 przychodzimy do domu, kłade sie z małym i dostaje piers, też pociemka ok. 30 minut po czym zasypia wtedy zanosze małego do łóżka a ja idę robić obiad. Budzi sie ok. 14 na obiad, sama robie, zjada zupe i drugie danie, zaraz po obiedzie biore malego irazem się kładziemy, włączam muzyke żeby się wyciszył, czasami dostaje pierś jak chce czasami nie. koło 17 przychodzi mąż i razem szaleją, mąż daje małemu owoc/jogurt/kisiel lub budyń. Koło 19 robie mu kolacje są to kanapki lub kaszka. o 22 idzie do kąpieli ok. 23 dostaje pierś i ciamka ponad godzine nie że zasypia tylko jest chyba głodny. o koło północy zasypia, w nocy budzi się ok. 3 na pierś, w trakcie dnia dostaje przekąski i picie.

Gość lepsze Iga
halo?

Gość www o rety
18 miesięcy a on tylko je i spi? i budzi się w nocy na jedzenie?dla mnie dramat

jak dla mnie dużo snu w dzień- za mało w nocy. Późno chodzi spać i budzi się w nocy. nocne karmienia wyeliminowałabym całkowicie

Gość żarcie i spanie
żarcie i spanie....chcesz wychować malego grubaska? i w tym wieku piersć, w dodatku tak czesto i tak długo?! godzinę karmisz?:O:O:O:O

Gość litości ty chcesz go
utuczyć?!

Gość takie duze dziecko
i budzi sie w nocy? masakra jakaś 18 miesięcy i na cycku? to juz patologia powiedz jeszcze , ze w pampka wali a nie uwierze

Gość 8 razy na dobę
je? w dodatku w nocy? tym bardziej, że karmisz go jeszcze o 23-ciej? W tym wieku kolacja i potem spać a nie jeszcze dwa posiłki w nocy

Gość rolka olka
moim zdaniem zdecydowanie chodzi za póżno spac, ja moją córkę kładłam ok 19.00, wieczór miałam dla siebie , spała do 7-8, w dzien spała ok 1,5 godziny , w nocy tez jadła butelke ( i to do 2,5 lat), ale w dzień była zywiołem nie do zdarcia..., teraz jest troche starsza i mamy ciut inny plan dnia

Gość takie duze dziecko
dziecko w tym wieku powinno miec juz utarty schemat - żadnych karmien w nocy - a jak skończycie z cycami to w srodku nocy kanapki będziecie robiły czy smażyły jajecznicę? albo będziecie trzymaly herbatkę w termosie , zeby dziecko moglo sobie "pociumciac"

Takie dziecko ma prawo do nocnego karmienia poczytaj sobie wypowiedzi lekarzy na temat długiego karmnia piersia na zadanie...

Gość takie duze dziecko
a powiedz lena szczeże po karmieniu w nocy myjesz jej zeby?

Gość takie duze dziecko
znam opinie lekarzy, teraz jest inna 20 lat temu byla inna i za 10 tez bedzie inna - róbcie jak chcecie to wasze dzieci - autorka pytała o zdanie - tośmy sie wypowiedziały