Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..........

tak się zastanawiam dlaczego na kafeterii jest tyle złośliwych ludzi

Polecane posty

Gość hmm..........

:(

Gość magmolia2..
masz rację złosliwi i beszczelni.

Gość rodzaj terapii
leczacej kompleksy

Gość czy///////////
tu leja jest zwyklym frajerem i ciota, po prostu zenada, buhahahahahha

Gość hmm..........
wystarczy wejść na pierwszy lepszy topik:( ja nie mówie że wszyscy ale dużo:( jak ktoś ma poważny problem i chce się poradzić to słyszy tylko docinki.Tak sobie dzisiaj siedze i czytam i jestem w szoku skąd tyle w ludziach złośliwości.Np ten dzisiejszy atak na tu Leje-co on komu zrobił.to tylko jeden z przykładów,nie chce mi się opisywać innych:(

Gość czy///////////
jego nick tu leja ... od tuleji samochodowej ale frajer, buhahahahahhahhahhahhahah, no ciota kurwa

Gość czy///////////
przeczytajcie wypowiedzi tego frajera, zenada, dno jebane

Gość hmm..........
tajemnicza a co masz do Matek Polek?

Autorko lub Autorze Zgadzam sie z Toba Od dawna czytam tu posty i czasem az zal sie robi gdy jezdzi sie po osobach potrzebujacych pomocy porady wsparcia nie wszyscy sa tacy ale wiekszosc niestety buduje swoje ego na mieszaniu z błotem innych

Gość martullllaaaa
ludzie lubią anonimowo 'dosrywać' innym:p Dzięki temu niektórzy moga sie dowartościować i czuć satysfakcję, że 'pojechali' innym ;P Proste ;)

Kuter Noga na pomarańczowo?Czyzby go zablokowali za te pełne polotu wypowiedzi???:P Autorze(autorko)topiku-to nie tylko na kaffe jest tylu zlosliwych ludzi.Takie sa niestety dzisiejsze czasy ze jeden drugiemu wilkiem :(Nikt Cie nie wesprze dobrym slowem...nikt nie bedzie sie cieszyl twoim szczesciem...Kazdy Cie zbluzga,opluje i wsadzi nóż w plecy...Niestety(

hmm.......... dlatego ze nkt ich tu nie widzi i swoje frustracje moga wylewac na innych,bezczelnie obrazac i wyzywac od najgorszych...bo sa zakompleksieni,pozbawieni wewnetrznego ciepła,braku zrozumienia i wogóle....bo sa beznadziejni

Tajemnicza a dlaczego uważasz zematki polki są głupsze od wyzwolonych nowoczesnych kobiet Twego pokroju ? Nigdy nie bedziesz matk a? Dziwie sie ze kobieta tak pisze

właśnie tajemnicza co masz do inteligencij Matek Polek? tu Leja🖐️ :) a co miało się stać?

Gość pudel z guadelupy....wodolaz
wiem ze niektore wypowiedzi sa zenujace,ale po co ty to czytasz skoro cie to denerwuje?

Gość pudel z guadelupy....wodolaz
nie czaje tego naskakiwania na matki........wiec albo tajemnicza dama jej nie miala i nie zna ciepla rodziiego,albo bezplodna jest i zazdrosci,albo klania sie choroba psychiczna

Tajemnicza nie raz udzielała sie bezczelnie na topikach dla starajacych się,poszukajcie tematu PORONIŁAM to dopiero wam szczęki opadną jak przeczytacie co Tajemnicza sądzi na temat dzieci-Tajemnicza pamietasz te PASOŻYTY?

Gość tajemnicza damo
a kim była twoja matka co?? a tak w ogóle to jakby przy każdym poście był adres IP myślę że skończyłyby się podszywy i chamstwo

Gość Nie sraj ......
Kuter a co na pomarańczowo??????