Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kserknees

samotne kobiety powinny być oznakowane na czole

Polecane posty

Gość kserknees

by można było od razu do nich startować bez obaw :D

Gość Beansby Weezer
prawdziwy facet jest w stanie rozpoznac zajeta i wolna laske ;) zdradzaja je szczegóły

Gość mozna chyba podejsc
i startowac a przy okazji zapytac

Gość ja jestem wolna
ale nie chce, żeby facet do mnie na ulicy startował

Gość whisky man
kserknees czy jak ci tam, prawdziwy facet startuje i sie nie zastanawia a na czole to ty sobie napiszNIESMIAŁY

Gość kserknees
kserknees czy jak ci tam, prawdziwy facet startuje i sie nie zastanawia a na czole to ty sobie napiszNIESMIAŁY co za pierdolenie----- facet startujący bez głowy jak zwierz to idiota a potem się okaże że ona ma męża , dzieci lub frajera i po co mi to , szkoda czasu na takie

Gość do whisky man
tylko wiesniak startuje do zajetej kobiety

kserknees "samotne kobiety powinny być oznakowane na czole" Jakby cos takiego zostalo wprowadzone, to i tak by sie znalazly takie panny, ktore dla zartow albo dla flirtu (mimo ze bylyby zajete) oznakowalyby sobie czolo...:D Beansby Weezer prawdziwy facet jest w stanie rozpoznac zajeta i wolna laske zdradzaja je szczegóły Nie zawsze... czasami kiedy dziewzcyna chce poflirtowac to bardzo dobrze sie zakamufluje... A swoja droga jakie wedlug ciebie szczegoly je zdradzaja?:D

kserknees "co za pie**olenie----- facet startujący bez głowy jak zwierz to idiota a potem się okaże że ona ma męża , dzieci lub frajera i po co mi to , szkoda czasu na takie..." Zgadzam sie w 100% :D Pozniej jest niezly obciach jak sie okazuje, ze ta babka to mezatka, albo juz po zareczynach... whisky man Byc moze nalezysz do facetow - playboyow, ktorzy ruchaja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka... Ale jak ktos szuka porzadnej panny, to nie bedzie tracil czasu na dziewczyne ktora jest od X miesiecy z jakims facetem i ma na wszystko totalnie wyje*ane, bo liczy sie tylko TAMTEN. Idiote mozna z siebie zrobic bardzo latwo... A ja nie mam zamiaru wchodzic w tlum i zagadywac do kazdej dziewczyny "ej czy jestes wolna...:D ". To ku*wa nie na tym polega...:D

Gość ader
a jak potem kogoś znajdą to jak to znamie usunąć?

Gość no strasznie dużo czasu się
traci na taką nieopisaną na czole zajętą laskę - przecież zanim dojdzie do tak intymnej rozmowy, w której powie "jestem mężatką" są wieloletnie podchody.

mężczyźni na kafe cierpią jednak na zanik testosteronu :O widzicie kobietę; jak wg Waszej oceny jest zajęta, rezygnujecie i jest w porządku a playboyem wszystko ruchającym jest ktoś, kto zamiast snuć domysły jak ciota podejdzie i porozmawia lol

Gość do zołza jakich mało
widac lubisz tepych playboyow, budowlancow z silowni, ktorzy gwizdza na kobiety, durnych osilkow i dresiarzy w bmw

zołza jakich mało A puknij ty sie w czolo! A jak dziewczyna traktuje obcego faceta, ktory podchodzi zaczyna rozmowie i pyta po krotkim czasie "Masz kogos?". Uwaza go za ostatniego debila i podrywacza. Od razu sobie mysli ze "ten to napewno podrywa wszystkie panny w miescie..." No chyba ze jest blachara... Jak zobaczy czarn BMW, zloty lancuch i zloty zegarek to od razu jest gotowa zostawic dotychczasowego faceta... i wypina tylek, byle tylko dostac jakis prezent...

Gość dobry pomysł

Gość Whisky man
whisky man Byc moze nalezysz do facetow - playboyow, ktorzy ruchaja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka... kurwa to polega na tym ze kobieta ma wypisane na czole "jestem wolna , bierz mnie" prymitywy troche polotu i pomysłowosci tepaki, nikt nie mówi zaraz o ruchaniu ale wam prawiczki jedno w głowie zasada jest taka, zagadujesz, poznajesz, wiesz..,. tylko ze jestescie na to za głupi albo ego macie wieksze od waszych pisiorków

budowlaniec też może być ciotowatą pizdeczką :) nie wiedziałam, że trzeba być casanovą i pierwszym ruchaczem w mieście, by zacząć rozmowę z kobietą "A jak dziewczyna traktuje obcego faceta, ktory podchodzi zaczyna rozmowie i pyta po krotkim czasie "Masz kogos?". Uwaza go za ostatniego debila i podrywacza. Od razu sobie mysli ze "ten to napewno podrywa wszystkie panny w miescie..." :D miałeś Ty kiedyś dziewczynę?

Gość Whisky man
zołza jak widzisz tak oceniasz, czyli bardzo płytko, skroty myslowe nie sa tozsame z czasowymi, zawsze mozna prowadzic rozmowe tak by sie wczesniej czy puzniej dowiedziec, a kobiety zajęte ltore daja sie zrywac to zwykłe szmaty

Gość kserknees
nikt nie chce robić z siebie durnia by wyjść na idiotę po prostu :D

Gość o taaaaaaaaak