Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sie wyzale tu

rodzice mojego chlopaka namawiaja go, zeby ze mna zerwał

Polecane posty

Gość a tak sie wyzale tu

:( Smutne to trochę... Nawet mnie nie znają. Nigdy mnie nie widzieli, nie spotkali. Jak dzwonią do niego, gdy akurat u niego jestem, albo on u mnie, ściemnia że się uczy lub jest u kolegi... Wiem, że z tego powodu ze mną nie zerwie, ale przykra sytuacja. Dlaczego to robią? Bo on ma się uczyć, a nie spotykać z dziewczyną! Moi wręcz odwrotnie. Są szczęsliwi, bo wiedzą, że ja jestem z nim szczęśliwa, że kocham i jestem kochana... A tak się chciałam wyżalić... Bo mi smutno o.

jeśli jest jedynakiem, to możesz być wręcz pewna, że robią to, bo są zazdrośni. chcą mieć synka dla siebie a każda panna, która będzie skupiała więcej jego uwagi niż oni, będzie zła i nieodpowiednia. natomiast nie powinnaś mieć pewności, że on z tego powodu z tobą nie zerwie. znam związki, które rozpadły się, bo zatruwali go znajomi i rodzina. każdy miał coś do powiedzenia... oczywiście z zazdrości o uczucie, które przytrafiło się komuś, a nie im... głowa do góry. zaciśnij zęby i walcz o swoje.

Gość a tak sie wyzale tu
Dzięki 🖐️ :) Oboje jesteśmy dorośli, ale jeszcze nie do końca niezależni finansowo (oboje zarabiamy na siebie, ale jeszcze nieywstarczająco, żeby całkowicie się utrzymać). Eh. Może jak mnie poznają zmienią zdanie?... ;)