Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta163

Niemiecki - potrzebna pomoc..

Polecane posty

Gość Marta163

Mam do przetłumaczenia dialog po niemiecku, mógłby ktoś pomóc? - Dzień Dobry. - Dzień dobry, w czym mogę pomóc? - Chciałbym zamówić dużą pizzę z serem, szynką, pieczarkami i papryką. - Z sosem? - Tak, poproszę z pikantnym sosem. - Coś do picia? - Dużą, zimną colę. - Dobrze, zaraz przyniosę. - Co dla pani? - Poproszę duże cappuccino oraz lody waniliowe z polewą wiśniową. - Coś jeszcze? - Nie to wszystko, dziękuję. Pomożecie?

Gość rude girl
- Guten Tag _ Guten Tag, ............. - Ich mochte groBe pizza mit Kase, Schinken, Champignons und Paprika bestellen. _ mit Sosse? - Ja, biite mit scharfe Sosse _Was trinken Sie?? (nie wiem czy dobrze) - groBe kalte Cola - Gut, ,............... -....................... Bitte groBe cappuccino und Vanilleeis mit ........ _................ Nein das is alles, Danke błędy ale cóz

-Guten Tag. -Guten Tag, kann ich Ihnen helfen? -Ich möchte eine große Pizza mit Käse, Schinken, Champignons und Paprika bestellen. -Mit Soße (ew. druga pisownia Sauce)? -Ja, mit schafer Soße bitte. -Etwas zum Trinken? -Große, kalte Cola .(w Niemczech cola jest die, w Austrii das) -Gut, gleich bringe ich mit. -Was für Sie? -Großen Cappuccino und Vanilleeis mit dem Kirschenguss. -Sonst noch was? -Nein, danke, das ist alles.