Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheshesheshe

ciaza? czy to mozliwe czy zwariowałam

Polecane posty

Gość sheshesheshe

kochałam się z moim chłopakiem 23.12 okres dostałam 09.01 . dnia 30.12 miałam robioną bete hcg nic nie wykazała, 11.01 byłam u gina na wizycie z usg nic nie wykazało. a wczoraj zrobiłam test ciązzowy 4 krotnie i pokazał 2 grube krechy. czy to mozliwe czy ja zwariowałam bo od 23.12 nie kochalam się wiecej z moim chłopakiem.

Gość eduehdc
czemu ? moze dopiero teraz zaczelo wzrastac hcg.. to wszystko zalezy od tego kiedy mialas dni płodne.. itp... wiec idz jeszcze raz na badanie do laboratorium

Gość eduehdc
aaaaaaaa teraz dopiero sie wczytalam.. hehe to rzeczywiscie tez bym sie dwa razy uszczypła :) a jaki był ten Twoj @ ?

Gość bziu bzium
9 tydzien mi to wskazuje miałam tak samo ;] ale ja sie pojawilam u lekarza za wczesnie i nie zauwazyl ciazy ,dopiero po tygodniu bylo widac zarodek wiec uznal ze to ciaza wczesna. No i tydzien pozniej juz wszystko bylo jasne,bo sie dzieciatko powiekszylo ze lekarz ustalil ktory to tydzien.

Gość sheshesheshe
taki jak zawsze tzn 4 dni pierwszy dzien skąpy i 4 dzień skąpy a drugi i trzeci normalne ale nie mocne krwawienie ale takie okresy mam zawsze

Gość eduehdc
to moze rzeczywiscue jest podobnie jak miala bziu bzuim.. sprawdz to.. pytam cie o @ dlatego ze ja jestem w podobnej sytuacji.. mialam @ 3 dni.. a dwa dni po niej wyszly mi dwie kreski na tescie.. ale mam zamair zrobic drugi bo ta drugs byla słaba..

Gość sheshesheshe
u mnie na wszystkich testach były 2 wyrazne grube krechy a testy były róznych firm

Gość miszka89
razny to idz na bete..bo jezeli nie masz problemu z nerkami czy tarczyca to to poprostu ciąża.. a tobie eduehdc nie szkodzi ze wyszla słaba kreska..:) to tez ozancza ciąże mimo ze mialas @..jak napisalas tylko 3 dniową.. wiec biegusiem do gina

Gość bziu bzium
shesheshe no to nie masz innego wyjscia jak skonsultowac sie z ginem,bo jak robilas kilka roznych testow to raczej pomylka wykluczona.A co do tego ze jedna kreska na tescie jest mniej widoczna to tez tak sie zdarza,ja wlasnie tak mialam no i lekarz dlatego nie widzial ciazy bo byl maly przyrost hcg w moczu wiec byla ledwo widoczna :D ale nie martwcie sie dziewczyny dzieci sa kochane,urocze i wogole NAJ! zycze wam wszystkiego naj.

Gość bziu bzium
a no i jak to ciaza to temperatura ciała wynosi 37 stopni.