Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedopieszczona789

kiedy ostatni raz się kochaliście?

Polecane posty

Gość już_zdesperowana
to do mnie ?

Gość niezaspokojony facet
ja z zona przedwczoraj, po 2 miesoacach przerwy :-(, czyli nie za czesto :-) ale z moja sztuczna ciipka to juz dzisiaj 2 razy, wczorakj 3 . Tez juz tez mysle o kochance, bo sztuczna wiadomo to nie to samo ... :-) Kup se wibrator

Gość już_zdesperowana
nie chcę wibratora, chcę faceta !!!

I tu się kłania to co wcześniej napisałem. nawet w małżeństwie swoje potrzeby inaczej załatwia się ...

bo mowi wprost, ze nie ma takich potrzeb :-( i sex jest raz na miesiac , a ja bym chcial dziennie.

tak, kochanka bylaby by niezla .... bo zonaty jestem a zyje jak kawaler. Ze tez sie ludzie tak zle dobieraja ... chociaz kiedys bylo calkiem spokojnie, ehhh bylo ale nie jest ....

ta zakonnik :D Nie mam takich potrzeb, i sex nie jest mi potrzebny

accer-masturbujesz sie kolezo:Pnie wierze,ze jak idziesz w lato ulica a przed toba ponetna kobieta kreci tylkiem, to ci sie nie chce sexu;)

troche zaszokowany jestem, ze tyle tu niedopieszczonych kobiet co je partnerzy olewaja siedzi eehhh chyba zal, jakbyscie ze mna byly to byscie tu nie siedzialy :-) , no chyba ,ze z gola pupa na moich kolanach (oczywiscie troche wyzej w odpowiedniej pozycji.. )

zaraz zaraz jak jest obok mnie to nigdy mnie nie olewa;) kochamy sie nawet o 3 rano gdy sie przebudzimy;)

Gość już_zdesperowana
a mój mąż ma ciągle jakieś projekty, tłumaczenia, problemy.... a jak nawet się zdarzy, ze wszystko akurat jest w porządku, to jest zmęczony i boli go głowa...

bosche, Iniessa biedaczko, ten twoj facet to jakis zakonnik (nie obrazajac zakonnikow). Ja bym tak chial byc na miejscu Twojego faceta. Bo nawet jak mam 39° goraczki to na male co nieco znajdzie sie sila i ochota .