Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna bez karty

o fuck bankomat zatrzymał mi kartę !

Polecane posty

Gość panna bez karty

co teraz :o ? jutro będę musiała jechać bez biletu do pracy :p nie mam co jeść 😭

Gość tak to sobie tłumacz
Widzisz, nie taki plastik fajny jak sie wydaje :D Zapominasz pinu i głodówka ;)

cholera, faktycznie :O dobrze, ze mi przypomnialas, ze moj bilet od jutra nie dziala. ale bylaby wtopa. a poza tym wez dowod osobisty i zrob wyplate w banku. no i zadzwon koniecznie pod nr podany na tym bankomacie i zapytaj gdzie mozesz odebrac ta karte. tez mi kiedys wcielo, wiem co to za bol.

Gość panna bez karty
na bankomacie pisało ,że odebrać można w oddziale banku przy którym był bankomat ( tyle dobrze) , ale dzisiaj kolacji nie będzie i jutro na pusty brzuch do pracy :( najgorszy jest ten przejazd autobusem , mam nadzieję ,że kontrolerów nie będzie a jutro pierwszy i będą grasować :o

Gość internista
A mi nigdy nikt pieniedzy nie zabrał ;) Nie wiem jak mozna sie tak dac omotać :P

Gość panna bez karty
jak omotać ?

Gość m_dobrowolski
Witam. Jezeli kogos z Państwa spotkała taka nieprzyjemna sytuacja jak opisana przez Pania w pierwszego postu to mam rozwiazanie Państwa problemów. Zachecam do zapoznania sie z naszym poradnikiem gdzie znajdziecie odpowiedz wlasnie miedzyinnymi i na to pytanie "co zrobic gdzy bankomat zatrzyma moja karte" http://www.stefczyk.info/poradniki/bankomat-zatrzymal-karte Zachecam tez do wyrażania swojej opinii na temat serwisu i artykułów w nim zamieszczanych. eRzecznik serwisu www.stefczyk.info Marcin Dobrowolski

Gość 4r3erewre
kartę odbiera się za wsze w głównym oddziale banku trzeba wniosek złożyć żeby oddali a kasę możesz wypłacić na dowód w banku lub agencji tego banku