Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miisEm

przegrywam swoje życie

Polecane posty

Gość miisEm

w tym roku skończę 25 lat, mieszkam z rodzicami a od przeszło dwóch lat jestem samotna... Nie mam znajomych wstaję rano by iść do pracy to jedyne miejsce w którym funkcjonuję normanie-jak człowiek. Wracm wchodzę do łożka i z laptopem na kolanach spędzam każdy wieczór. Ryczeć mi się chce bo to mnie coraz ardziej wciąga w dół nie potrafię się od tego odbić.Zamknełam się na świat i chcę się wydostać a nie potrafię. Trwa już to dwa lata, najgorsze dwalata mego życia. Duszę się i umieram. Ludzie z pracy mają mnie za osobę pogodną wesołą nikt sonbie nie zdaje sprawy jak patologiczną wiodę egzystencję. Wstyd mi przed rodziną któa to widzi i która się martwi.Dziczeję. Przez e dwa lata pare razy się z kimś spotkałam zachowując jak kompletna kretynka. Tak bardzo chciałam być fajna że aż żałosna. Nie mam siły ani motywacji by to zmienić nie mam z kim spędzać swojego czasu. czuję się gorsza od innych i myslę że nkt nie zasługuje by dostapić tego przykrego przywileju przebywania ze mną. Czuję się samotna i bardzo tęsknię za kimś dla kogo byłabym ważna. Czuję do siebie obrzydzenie i nienawidzę się z każdym dniem coraz bardziej :(

halo halo!!!A czy za Ciebie ma ktos odwalic robote.Czy to duch Boruch ma wyjsc do ludzi.A czy to nie ma na przyklad fitness centrum, gdzie mozna spedzic czas, a czy nie ma basenu, gdzie mozna poznac fajnego chlopaka.Nie umiesz plywac-to sie nauczysz.A nie ma centrum skalkowego, by sie powspinac po scianie?No moja kobieto, Ty chcesz przyrosnac do kanapy i plakac .Jesli funkcjonujesz dobrze w pracy, to znaczy, ze nie jest to depresja.To prosze kupic sobie psa, wychodzic 3 razy dziennie z nim.Po pracy jakies gimnastyki, czytelnia.I czas zapelnisz, kanapa odpocznie, poznasz jakiegos przystojniaka , wyciskajacego 102 kg na klate.Tylko rusz pupe z tej cholernej kanapy.

Gość marmolaada
a wiesz, że mam tak samo? Tak bardzo bardzo chciałabym, by ktoś mi pomógł....

kolezanko wyzej, wez sobie i Ty te rady do serca.Powodzenia Wam zycze.Jestescie mlode kobiety.Toz swiat przed Wami stoi otworem.