Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniol stroz 222

po prostu szukam..

Polecane posty

Gość aniol stroz 222

Witam aktualnie jestem po związku:( jakies 2 miesiące , wiec poszukuje osóbki która lubi spacery,patrzeć głeboko w oczy.rozmwawiać,przytulac sie.lepić bałwany,chwytać kazdy dzien,budować babki z piasku nad morzem...to tak nie wiele..... gg 5507061

Gość kurdebelans
czyli był samotny Sylwester ?

Gość 39/89 rozumiem polske...
jesteś z nad morza ?

Gość aniol stroz 222
dziewczyny..... sylwester nie samotny ze znajomymi>:) jestem z nad morza

Gość chesz z dziewczynami 20 lat
babki z piasku budować :O pierdolnij się w łeb płytą chodnikową .

Gość aniol stroz 222
nie zdesperowany ale sprobowac nie zaszkodzi:) tu tez sa ludzie

no nie zaszkodzi.. wiem ze wiele osob sie poznaje właśnie przez internet ale hmmm.. ja jakos to traktuje jako taka ostatnią deskę ratunku. no ale każdy ma inne podejscie i szanuję to...

Gość aniol stroz 222
dziekuje,.

proszę ;) i zyczę powodzenia w szukaniu! może akurat znajdziesz kogoś fajnego.. ale i tak myślę że najpierw powinieneś zacząć więcej wychodzic, spedzac czas ze znajomymi, chodzic na imprezy , gdyz wolnych dziewczyn, ktore czekają na kogos kto ich pokocha, jest bardzo wiele..

Gość aniol stroz 222
heh no i tak robie:) ale niechce sie wiązać z pierwszą lepszą ,wiec pomyslalem zeby tu tez napisać

no i dobrze :) wiesz.. rozstałeś sie z dziewczyna dopiero 2 miesiace temu. to niedawno.. 2 miesiące bez dziewczyny to chyba nie jest az taka tragedia. co innego gdyby to trwało dłużej.. dlatego myslę że potrzeba troszkę cierpliwości i nic na siłę.. często jest tak ze gdy strasznie chcemy sobie kogos znaleźć to jakoś nam nie wychodzi, spotykamy nieodpowiednie osoby.. a jak przestajemy o tym tak ciagle myslec to jakos samo tak wychodzi ze kogos poznajemy.

Gość czerstwy Czesiu
babki z piasku hahahahahahahaaaaaa:D:D

Gość aniol stroz 222
tak jak mówisz wiesz nie szukam na siłe,bo to nie takie proste poznac dziewczyne,potem z nią być tu trwa długa droga poznawania sie,rozmawiania,potem spotkan,coz 2 miesiące nie dlugo,mimo wiem ze tęskni nie moge z nią byc niestety.....z drugiej strony niechce szukać dziewczyny po to zeby zapomniec o niej ....bo to bez sensu

moze jednak uda się wam wrocic do siebie? no fakt, bez sensu byloby gdybys kosztem kogos staral się zapomnieć o tamtej.. albo sie w kims zakochujesz albo odpuszczasz.. ale takie staranie się na siłe zapomniec spotykajac sie z kims, nie ma najmniejszego sensu.. tylko krzywdzi się tą drugą osobę..

Gość aniol stroz 222
Olu ja nie mam zamiaru niszczć mojej byłej rozeszlismy sie w pokoju,utrzymujemy sporadyczny kontakt,zaznacze ze ona chciala zakonczenia wiec sie zgodzilem .ale jej zaczelo mnie brakowac tak juz bylo kilka razy rozchodzilismy sie wracalismy to bez sensu i meczace....tamten rozdzial jest zamkniety ..chcialbym innej pokazac jakim dobrym facetem jestem:)

Gość Wolvfram
aniol stroz 222 , posłuchaj gościu , tu na kafeterii przede wszystkim musisz być kimś aby jakaś kobieta zechciała Ciebie zauważyć , popatrz na nick pod nazwą 'glen b' - on tu tylko dwa słowa napisze i od razu się zletuje grono wielbicielek jego przysmaków :)

Gość
lepic bałwana ?? o dzizys :/ nie lubię romantyków !

Gość aniol stroz 222
posluchaj nie interesuje mnie jakis ktos,i nie mam zamiaru sie tu afiszować.czy walczyć o pozycje,kazdy jest sobą i nie mam zamiaru byc jak tamten uzytkownik bo mnie nie interesuje...

no to w sumie fakt.. najlepiej jest to zakonczyc bo pewnie jest to męczarnią.. najlepiej zebyscie oboje znaleźli sobie kogos, kogo pokochacie i będziecie szczęsliwi.. czasami jest tak, ze mimo ze sie cos do kogos czuje to sytuacja jest tak skomplikowana że nie mozna byc razem.. to akurat znam z własnego doświadczenia. a co do szukania kogos to tak jak napislam wyzej-nic na siłę :)

Gość
ale on w delikatny sposób daJe Ci do zrozumienia ze byc moze nie robisz nic aby zAINTERESOWAĆ SOBĄ KOGOS INTERESUJĄCEGO ? :)

Gość aniol stroz 222
tak wlasnie chce zrobić,mysle ze i ona tez kogos znajdzie byla strasznie egoistyczna,infantylna ja zbyt powaznie podchodzilem do związku a ona nie wiedziala co chce w zyciu tak naprawde:) ten mlody wiek heh

a ile macie lat? no toi chyba lepiej wlasnie bedzie jak znajdziecie sobie osoby ktore Wam będą bardziej odpowiadać.. waszym oczekiwaniom.. byc moze ona jeszcze nie byla ghotowa na taka poważną relację..

Gość aniol stroz 222
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) jeśli ci chodzi o forum to pisze tu pierwszy raz:) znaczy moj pierwszy temat.:) nie odrazu chyba tutaj kogos zainteresuje i wiadomo ze uzytkownicy ktorzy sa tutaj dluzej są znani i bardziej popularni...

Gość aniol stroz 222
olka.fasolka.. (olka.fasolka88@wp.pl) ona 19 ja 23

Gość Wolvfram
aniol stroz 222 , wszystko jasne , pierwszy temat zakładasz i od razu zaczynasz od podrywania kobiet , chyba całkiem wstydu nie masz :)

w sumie to taka duża różnica nie jest.. choc z drugiej strony ona pewnie jeszcze w liceum jest albo wlasnie skonczyla a to jeszcze jest wiek w ktorym się czesto nie mysli powaznie o życiu. zalezy od osoby. charakteru..

Gość aniol stroz 222
a i jeszcze ci powiem ...wszystko przez ten wiek. przejchałem sie i zrozmiałem ze 19 latki ..18 to osoby ktore tak naprawde nie wiedzą co chcą w zyciu sa nie zdecydowane,rozkojarzone.często zmieniają decyzje.chcą zeby wokol ich bylo im dobrze.wyrocznią są ich kolezanki gdzie muszą przed nimi wyglądac dobrze bo boją sie odrzucenia braku akcjeptacji..

ale tu też zalezy od dziewczyny:) niektore to i nawet na studiach albo juz całkowicie w dorosłym życiu kierują się tylko tym, co powiedzą koleżanki ;) i generalnie to kobiety w roznym wieku nie wiedzą czego chcą.. brak stabilnosci emocjonalnej to jest dość częsta przypadłośc kobiet.