Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_rozyczkaaaaaa

PILNE!!!!!! PROSZE POMOZCIE BO NIE WIEM CO ROBIC....

Polecane posty

sluchajcie od 3 miesiecy przyjaznie sie z pewnym chlopakiem, do tej pory ukladalo nam sie dobrze, mielismy codzienny kontakt na gg, spotkanie przebieglo wspaniale, poczulam ze jemu sie bardzo podobam, po spotkaniu zabiegal rowniez o kontakt ze mna, tylko ostatnio staral sie o nowa prace i przepraszal mnie ze nie ma dla mnie tyle czasu. Ja postanowilam napisac do niego maila, takiego neutralnego w ktorym sie go spytalam czy chce sie nadal ze mna spotykac czy jedynie prowadzic luzne rozmowy na gg, pisalam ze nie chce niczego na sile. on jeszce mi nie odpisal na tego maila, myslicie ze odpisze mi?? czy raczej bedzie probowal bedzie pogadac o tym jak mnie spotka na gg. na ten moment jestem niedostepna na gg. nie wiem co robic --> napewno nie bede do niego pisala. prosze doradzcie bo ja sie chyba za bardzo zaangazowalam.

Gość ale pilna sprawa
chyba najpilniejsza na całej kafeterii, doradzajcie szybko ludzie!!!

Gość nie mam co na siebie włożyć
już napisałas, wystarczy, teraz czekaj tydzień na jego ruch a potem go sobie odpuść jesli się nie odezwie

Gość Whisky man
to sie od angazuj, dorosnij wreszcie

no moze nie jest napilniejsza, ale wejdzie w moja skore bylo mi dobrze z facetem, calowaalam sie, robilismy plany odnoscie wspolnych wieczorow , wakacji nie chce go stracic. i nie go zrazic do siebie

Gość fdsgdfgdfg
wroc do przedszkola

czyli uwazacie ze on mi juz nie odpisze???

oczywiscie najlepiej jest powiedziec zebym wrocila do prrzedszkola. myslalam ze to forum powstalo w innym celu