Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Zycia

Nie znoszę kobiet, a sama nią jestem

Polecane posty

Gość Babcia Zycia

Naprawdę nie sądziłam, że kobiety są takie paskudne. Wszędzie gdzie tafie znajdzie się przynajmniej jedna, która psuje atmosferę. Najgorsze są babińce gdzie tworzą się grupki. I każda każdą obgaduje za plecami. Brzydzę się tym i przykro mi że sporo kobiet takich jest. Manipulują męzczyznami i są materialistkami. Wolę pracować z facetami. Nie mam takiego ciśnienia.Są zawistne, zazdrosne,przebiegłe, wyrachowane. A najlepsze jest że twierdzą, że każda inna to dziwka tylko nie ona. Na szczęście są jeszcze normalne i z nimi staram się trzymać, ale czasami nie ma się na to wpływu. Wstyd mi za nie, bo facet trafiając na taka wyrabia sobie przekonanie, że wszystkie takie są. I w dużej mierze tak jest. Przyjrzyjcie się czasem swoim paniom, może czas na zmianę?

Bardzo rzetelna analiza. ;) Szkoda tylko, że lepszą bardzo ciężko znaleźć. :?

Niestety muszę się z tym zgodzic...:o Na szczęscie gdzieś tam ukryte są jeszcze wyjątki:classic_cool: 🖐️

Gość Babcia Zycia
Porządne dziewczyny siedzą w domach i się nie wychylają, dlatego trudno je zauważyć

Gość nie no to bez sensu
tak sie składa, że z takimi gwiazdami pracuję. Też mają takie poglądy o innych a same przez pół dnia obgadują wszystkich aż się niedobrze robi:O

Gość Babcia Zycia
Do tych suk wrednych oczywiście;)

Gość Babcia Zycia
Nikt się nie wypowie już?

Gość baby som gupie

i myslalas ze tylko Ty taka jestes, a o czym sie wypowiadać, mozecie jedynie sie zmienic w koncu na porządne, bo to tez dziala, tzn taka jestescie dla facetów. Z drugiej strony te nie suki, to te pewne siebie co to olewaja drugą osobe. Z wami normalnie nie ma życia.

Gość a ja się nie zgodzę
Faceci (pomijając kafeteryjnych frustratów) są może sympatyczniejsi ale WOBEC a nie OD kobiet.

Zalezy jak sie jeszcze zycie uklada, a ja to jestem aniołkiem :P w porownaniu z dotychczas poznanymi kobietami, choc prawde mowiąc chyba nie ma podziału na płec. Pomijajac ze kobiety nie znosza facetow, ale do nich lgną.

Cóż, niestety w stwierdzeniu autorki topiku jest dużo prawdy, sama musiałam odejść z pracy przez intrygi mojej "koleżanki" z biurka obok...ale wiem też, że istnieją na prawde fajne dziewczyny, mam pare dobrych koleżanek i wiem, że ani nie są materialistkami ani nie kopią dołków pod innymi....tylko niewiadomo dlaczego te wszystkie fajne dziewczyny nie trafiają na tak samo fajnych chłopaków...