Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest provo

Mąż mnie bije jak coś jest źle!!!

Polecane posty

Gość to nie jest provo

Jak uderze go w twarz to rzuca mnie na łóżko, zdejmuje spódnice i zaczyna mnie bic po tyłku swoją ręką a ręke ma ciężką. Raz uderzyłam go z pięści w twarz to zdjął nawet pasek i musiałam leżeć a on dał bił mnie tym paskiem po tyłku a potem spytał czy będe grzeczna. Powiedziałam że tak to powiedział grzeczna dziewczynka.:( Potem mówi że jak będę niegrzeczna to będzie dalej tak robił. Jestem jego żoną i mam być grzeczna.

Gość to nie jest provo
Często każe mi idź do sypialni i nie wychodzić aż do odwołania, chyba że go przeprosze, i powiedział że za każde pyskowanie z mojej strony będę ukarana. Nie moge nawet do koleżanki wyjdź jeśli go nie uprzedze wcześniej:(

Gość mezczyzna z krwi i kosci
i dobrze! baba musi czuc silna reke w domu i wiedziec kto rzadzi!

Gość chciałabym takiego mężczyne
:)

TO NIE MAZ TO PSYCHOL I SADYSTA .TO JAKAS PATOLOGIA .NIKT NIE MA PRAWA PODNOSIC REKE NA DRUGIEGO ANI TY NA NIEGO ANI ON NA CIEBIE.ZONA TO NIE WLASNOSC A JEGO ROZKAZY SA CHORE .PAN I WLADCA I KOBIETA DO CWICZENIA I BICIA.ZALATW SOBIE DYKTAFON I NAGRYWAJ DRANIA BO TO PRZEMOC PSYCHICZNA I FIZYCZNA I UCIEKAJ JAK NAJSZYBCIEJ BO TAKIE POSTEPOWANIE NIE MA NIC WSPOLNEGO Z MILOSCIA I MALZENSTWEM.