Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdokje

Kocham mojego chłopaka, ale.. Jak mu zwrocić uwagę?

Polecane posty

Gość mdokje

Chodzę z pewnym chłopakiem ponad miesiac. Kocham go, lubie, ale.. drazni mnie jego glosny sposob bycia, to ze nie myje czasem rąk przed jedzeniem w np. Mc Donaldsie, a potem mnie nimi dotyka ( jak pomysle ze wczesniej dotykal pieniedzy, a potem je, a potem mnie dotyka tymi brudnymi rekoma, to nie fajnie sie czuje..) Jak mu o tym powiedziec zeby sie nie obrazil?

Najlepiej, powiedzieć wprost. ;) Wyjaśnij.. jeśli Cię Kocha - zrozumie i bedzie się starał;)

Gość helołłłłłłl
Jeśli mnie kochasz-umyj rece :D

Gość internista
"bułkę przez bibułkę, a chuja do łapy" Jak mnie denerwuja tacy ludzie :o Ty a klamke jak łapiesz, w rekawiczce ? Bo wiesz ktos przed tobą mogl sobie ta reka w dupie grzebać, skąd wiesz jak nie wiesz ;)

Denerwują mnie tacy ludzie. To jest forum, by pomoc innym a nie zeby się ... "kłócić" kto ma lepsze zdanie na ten temat.... ;| Porozmawiaj z Nim o tym.. tak na spokojnie.

Gość nbgfrdes
szczerze mu powiedz, że nie rozumiesz, dlaczego nie myje dłoni (pewnie w toalecie też nie myje, fuuuuj). Powiedz, że masz delikatną skórę i ci to szkodzi, jak ma nie umyte. Jak nie pomoże, to już się nie zmieni w tej kwestii i będziesz miała powazniejszy problem.

Gość internista
Nosisz przy sobie spirytus w spreyu i chusteczki tak ? Zeby kazda klamke przed zlapaniem popsikac i wytrzec ?? :) Tak to rozumiem, bo na pierwszej klamce jest wiecej bakteri jak na rece ktorej ktos jakis czas nie myl :D