Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny nick

Stałe psychiczne obciążenie.

Polecane posty

Gość normalny nick

Kto jest bardziej psychicznie obciązony: 1)Czy facet który wychowuje nie swoje dziecko, gdy jest to dla niego trudne do zaakceptowania.(jego dzieczyna nie ma rozwodu,a mąz wtraca sie w wychowanie dziecka) 2)Czy kobieta,która musi zyć ze świadomością zdrady,która doprowadziła do ciąży.(facet kłamał i spotykał sie z dwoma jednocześnie)

Gość normalny nick
Co do punktu drugiego będzie wycinek z sytuacji - Była sobie para, zerwali w kłótni, kilka dni póżniej męzyczyna poznał nową, po dwóch tyg przespał się z nią bez zabezpieczenia, do końca. Później, po wielu kłótniach z nową, postanowił wrócić do byłej. Gdy zaczęli się spotykać, wróciła ta nowa z informacją, że jest w ciąży. Mężczyzna postanawia z nią być i jednoczesnie utrzymuje związek z byłą kobietą (kłamiąc obie). Po dwóch miesiącach zrywa z cięzarną i decyduje się na związek z byłą. O całej sytuacji była/obecna dowiaduje się po pół roku przypadkowo.

Gość bojabojaboja
Oczywiście, że facet.

Facet wychowujący cudzego bachora - dla mnie to heroizm ponad siły. Abstrakcja nie do zrealizowania.

Gość normalny nick
Dziewczyna mnie rzucila i powiedziala ze nie chce ze mna byc,a potem miale pretensje gdy znalazlem sobie nowa dzieczyne. po trzech dniach zmienila zdanie ,ale ja juz miale nowa bo bylem na nia zly . stara dzieczyna wymusila na mnie to zebym do niej wrocil. wymusila placzem,szantazem emocjnalnym obliczonym na moje wzruszenie.uleglem ,ale ze moja druga dzieczyna zaszla w ciaze9pozniej sie okozalo ze nie ze mna trylko ze swoim bylym0 to ja rzucilem. i teraz moja pierwsza dzieczyna uwaza ze ja zdradzilem.

Gość normalny nick

Daj sobie i pannom spokój. Związek nie kotlet, idiotą ten kto próbuje odgrzewać.

Gość ogólnie rozumiem chodzi o to
czy dziecko partnera z inną osobą jest bardziej obciążające dla mężczyzny czy dla kobiety, tak? Moim zdaniem dla obu stron tak samo, to trudne, ale przy dobrej woli do przeskoczenia.

Gość zmęczony życiem podszywacz
znów brazylijska telenowela :O nawet nie mam siły tego obśmiewać :O 🖐️

Gość yhyttree
życie

Gość normalny nick
up