Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obietywna inaczej

oceńcie obiektywnie- proszę...

Polecane posty

Gość obietywna inaczej

Hej! chciałabym Was prosić o obiektywna ocene mojej sytuacji... Poznałam w pracy faceta- ja mam 25 lat, on 30. Jest bardzo niesmiały, taki trosze starej daty- w dodatku w trakcie rozwodu. ja z kolei tez się czuję jak rozwodniczka, bo jestem po zerwanych zareczynach w 7 letnim związku. Ale do rzeczy... Wymienilismy się z nim ostatnio numerami i poszlo na smsy...pisaliśmy ze soba długo, w końcu okazało się,że mamy wspólne pasje, sam napisał,że ma nadzieję na kontynuację tej znajomości i że dobrze mu się ze mną i rozmawia i pisze. I wszystko fajnie az tu nagle przestał pisać. tzn. ostatni sms dwa dni temu. Zastanawiam sie ile możne czekac na smsa...Wuiem,że to głupie, ale ile mozna czekac az facet napisze- jesli mu zalezy?? Jak myslicie??

Napisz pierwsza i zapytaj dlaczego tak długo się nie odzywa.Życie jest zbyt krótkie aby tracić czas na zastanawianie się dlaczego tak a dlaczego nie itp...

Gość obietywna inaczej
dziekuję:)

Gość Issia
Jak chcesz to napisz , ale po co pakujesz się w taki układ ? Facet w trakcie rozwodu .

Gość obietywna inaczej
w wolnych chwilach szydełkuję ubranka dla powodzian :classic_cool:

Gość Issia
ja pozostaje przy moim układzie scalonym w moim kompie i jestem dosyc szczesliwa :classic_cool:

Gość Issia
bardzo śmieszne parszywy podszywie z godz 21:07

Gość Issia
głupi podszywacz :O mój układ jest prosty: tylko ja i mój wibrator, a wszyscy inni się nie liczą ;)

Gość gwiazdeczka555
Daj sobie spokoj z facetem w trakcie rozwodu, moze do zony tez sie przestał nagle odzywac? A tak na powaznie to ja na Twoim miejscu nie czekałabym na smsa tylko dała sobie spokoj!!!!!!!