Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronka76

Mam bzika na punkcie butów

Polecane posty

Ja mam bzika na każdym punkcie. Na punkcie butów i książek szczególnie. Kupuję bez opamiętania. Mam 46 par butów nie wiem po cholere mi tyle. Moja 15 m-czna córka ma 17 par niektórych pewnie wogóle nie zdąży ubrać. Taki mój mały bzik ale nieszkodliwy.

Gość Wolvfram
typowa kobieta , jeszcze dodaj, że masz 150 torebek w różnych kolorach i w nich pernamętny bałagan :)

buty ponad 100par:Operfumy chyba ze 30 flakonow,bielizna ze 30 stanikow:O wogole nadmiar wszystkiego:O torebek tez ze 20mam:O

A z tym bałaganem to różnie bywa :P Wszystkiego szukam na macanego a i tak nigdy nic w torebce znaleźć nie mogę :)

W takim topiku musiałam się pojawić ;) Kocham, kocham, kocham buty ... Mam bzika, mam całe szafy pełne butów i ciągle chciałabym nowe.

Aż mi ulżyło bo myślałam że tylko ja tak mam że jak mam chandrę to muszę sobie buciki kupić [ :D ]

tylko po co mi to wszystko:O buty najczesciej nosze jedne bo mi sie do szafy nie chce rano siegnac po inne:P

najrozniejsze-tylko skorzane sandaly na koturnie,na szpilce,klapki,japonki,polbuty,botki,kozaki na roznych obcasach no i kilka par sportowych gino rossi,venezia,but s,quazi i podobne

A kiedy te butki kupujesz?? Bo ja to przeważnie jak mam doła to sobie humor nową parą butów poprawiam :D

Zamszowe kozaczki (pikowane i na obcasie ) kurna wolę na płaskim ale co tam jak szaleć to szaleć :)

Ocieplane kofana ale że ja jestem ,,mobilna,, i wszędzie autkiem jeżdżę to dam radę :D

Gość
bardzo fajne te kozaczki niestety nie na moje nogi :O

jacie;p tez mam bzika na punkcie butów ale mam ich nawet z umiarem;p skad bierzecie na same buty tyle kasy?? ;D? zazdroszcze!!

mam nadzieje,ze beda jeszcze w venezii.Wybieram sie we wtorek na zakupy:P mialam z quazi ale niestety popekaly-a takie wygodne no i botki na stabilnym obcasie a wiadomo,ze teraz slisko bywa:)

listku czemu? ja kupuje to co mi sie podoba niekoniecznie na wyprzedazy niektorych butow nigdy nawet nie zalozylam:O