Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola.....

Dorota Rabczewska

Polecane posty

Na plotku spotkałam się z bardzo dużą ilością ludzich którzy nie mogą przecierpieć że ktoś ma lepiej od nich Tak to jest smutne że nikt nie potrafi się cieszyć szczęściem innych. Doda mając 14 lat zaczęła cieżką i trudną drogę żeby być na szczycie popularności jakim jest teraz Gdyby to co piszecie byłoby prawdą to Doda była by na takim samym niskim poziomie jak panna Żal i nie była by rozpoznawalna również jak pseudoartyska Sara. Jednak jest inaczej Dorota ma piękny głos, jest piękną kobietą która potrafi robić skandale ale to jest wizerunek medialny a jaka Ona jest naprawdę? To więdzą jej najbliżsi. Jest wokalistką na wysokim poziome a potwierdzają to ilości nagród przecież Królowa zgarnia każde nagrody teraz ma znowu aż 3 nominacje do Viva comet. Piszecie że wchodzi z butami do rodziny pana Tymochowicza to nie jest tak, On po niej jedzie od paru lat i po innych równiez i ktoś mósiał się tym wkoncu zająć a Doda upiekła dwie pieczenia na jednym różcie dopiekła temu ćwierćinteligentnemu panu i podgłośniła sprawdę wazna dla jej przyjaciela. Więc prosze was abyście jej nie obrażali bo tak jak Tymochowicz może podac ją do sądu tak Ona was może podać za obrażanie bo co niektórzy tutaj piszą przechodzi ludzkie granice...

Gość kiok
niech zgadne, 14 latka zakochana bez pamieci w dodzie?:D

Gość olusiu
nie wymagasz zbyt wiele? przecież ona zachowuje się jak skończona kretynka

Gość PISZE SIĘ musiał....
Co mnie obchodzi Doda.Spadaj!!

Gość krolowa Narnii
hahaha no to niech podaje do sadu prosze bardzo. Krolowa to ona jest ale kiczu i kurestwa

Jeżeli obrażanie mnie i Dode od niewiadomo kogo to tylko i wyłącznie świadczy to o waszej niskiej kulturze...

Gość Droga Olu...
Zamiast interesowac sie Doda i wychwalac ja wszem i wobec siegnij po slownik ortograficzny:) To Ci dobrze zrobi:)

Gość ela3222
doda jest wulagarna baba

15.02.1984 r. - narodziny Dody w Ciechanowie. 10.1991 r. - pierwsze profesjonalne przesłuchanie Dody. 09.05.1992 r. - pierwszy publiczny występ podczas Mini Listy Przebojów w Wojewódzkim Domu Kultury w Ciechanowie. 15.01.1994 r. – pierwszy udział Dody w tzw. Gali Ciechanowskiej - śpiewa i tańczy z zespołem Funny: 28.01.1994 r. – pierwsze zdjęcie i artykuł w lokalnej prasie (Tygodnik Ciechanowski) oraz podpis pod zdjęciem: "D.R. – wschodzący talent ciechanowskiej estrady...", 07.03.1994 r. – pierwszy Konkurs Piosenki Dziecięcej w Ciechanowie, pierwsza wygrana, 1-szy dyplom, 16.03.1994 r. – pierwsza wizyta Dody w Telewizji Polskiej (program "Dźwiękora"), 24.03.1994 r. – pierwsza "rola" modelki - udział w pokazie mody dziecięcej, a w przerwie oczywiście śpiew i taniec, 12.06.1994 r. – udział w Małej MISS Ciechanowa – nagroda Miss Gracji, 25.09.1994 r.- pierwsza zagraniczna "recenzja" dziecięcych piosenek Dody – opiekun muzyczny Dody pokazuje piosenki Holendrom i Szwajcarom - są zachwyceni, Po bardzo wyczerpującym roku 1995 Doda postanawia odpocząć. Po rocznej przerwie "wielki powrót" od razu w TV. 09.06.1996 r. – udział w Programie TV POLSAT "Powitanie Lata" w Gdańsku; Telewizja pokazała jedynie 7 finalistek, w tym Dodę. M-ce maj i czerwiec 1997 r. – to sportowe "wejście smoka” Dody w różne konkurencje lekkoatletyczne; zwycięża w każdej, w której startuje. 01.10.1997 r. – rozpoczyna warsztaty wokalne w Studium Wokalnym E. Zapendowskiej w Warszawie, 25.01.1998 r. - została przyjęta do teatru Buffo Janusza Józefowicza. - gra w "Metrze" i "Przeżyj to sam", Luty 1998 r. – pierwszy telewizyjny wywiad – lokalna TV Studio 5. Luty 1998 r. – pierwszy radiowy wywiad – Katolickie Radio Ciechanów, Kwiecień 1998 r. – Pierwszy artykuł w ogólnopolskiej prasie COSMOPOLITAN nr 4 "W kolejce do Metra" - Anny Zaleskiej, lipiec 1999 r. – warsztaty wokalne w Nowogardzie k/Szczecina, powstaje pierwsza wspólna płyta, na której jest piosenka Dody "Polska Madonna", wiosna 2000 r. - Doda zostaje wybrana wokalistką zespołu "Virgin" (początkowo "Neon"). Lato 2000 r. – pierwszy klip do piosenki "Sława" kręcony w Katowicach w scenerii wyrobisk górniczych, 09.09.2000 r. – debiut telewizyjny VIRGIN na Festiwalu Teledysków w Gdańsku, 16.09.2002 r. - "Virgin" pierwszy album wydany wraz z zespołem o tej samej nazwie. 25.09.2002 r. – Klub "PIEKARNIA" – debiut Zespołu Virgin, 2002 r. - Udział w reklamie napoju COCA-COLA. 2002r.- "Bar 2" reality show emitowane przez TV POLSAT, (Doda zajęła IV miejsce) Listopad 2002 r. – CKM – pierwsza sesja, 26.11.2002 r. - Pierwsza okładka z Dodą na łamach "Cogito". 2002 r. - Drugi teledysk Dody do piosenki "To Ty" z debiutanckiego albumu. 2002 r. - Teledysk do piosenki "Mam tylko Ciebie". 05.2003 r. - Zdany egzamin dojrzałości w LO na oceny dobre. 17.05.2004 r. - "Bimbo" drugi album wydany wraz z zespołem Virgin. 2004 r. - Teledysk do piosenki "Dżaga". 2004 r. - Teledysk do piosenki "Kolejny raz". 2004 r. -"Bar-złoto dla zuchwałych" reality show emitowane przez TV POLSAT (dobrowolna rezygnacja z udziału). 13.11.2004 r. - Doda poddała się testom na inteligencję uzyskując wynik 156 IQ. 24.10.2005 r. - "Ficca" trzeci album wydany wraz z zespołem Virgin. 2005 r. - Teledysk do piosenki "Znak Pokoju". 2005 r. - Teledysk do piosenki "Nie zawiedź mnie". 2005 r. - Reklama szkockiego napoju gazowanego IRN-BRU o wieloowocowym smaku. 2006r. - Teledysk do piosenki "2 bajki" 2006 r. - Reedycja albumu "Ficca". 2006 r. - Pierwsza Złota Płyta za album "Ficca" 2006 r. - Doda jako prowadząca programu "Hit na mundial" 2006 r. - Pierwsza Platynowa Płyta za album "Ficca" 2006 r. - Dubbing Abby w filmie "Asterix i Wikingowie" 2006 r.- Teledysk do piosenki "Szansa". 2006 r. - Debiut jurorski w karaoke show "Shibuya" luty 2007 r. - Doda Ambasadorem marki FANABE - biżuterii komórkowej. 2007 r. - Teledysk do piosenki "Katharsis". 2007 r. - Debiut konferansjerski na Sopot Festiwalu. 2007 r. - "Playboy" okładka roku. 2007 r. - Debiut jurorski w programie "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie". 27.07.2007 r. - "Diamond Bitch" pierwszy solowy album Dody. 29.08.2008 r. - Reedycja albumu "Diamond Bitch". 2008 r. - Debiut aktorski w filmie "Serce na dłoni". 2008 r. - Doda twarzą firmy KORAL. 2008 r. Złoty Tron w Tramwaju Gwiazd we Wrocławiu. 2008 r.- Odbite dłonie w opolskiej Alei Gwiazd. lipiec 2008 r. - Teledysk do piosenki "Nie daj się". 2008 r. Najseksowniejsza Polka według miesięcznika "Playboy". 2009 r. Doda jest na liście TOP 10 NAJSŁAWNIEJSZYCH POLAKÓW, zorganizowanej przez amerykańską stację telewizyjną CNN. 2009 r. - Doda twarzą firmy BIG STAR. luty 2009 r. - Teledysk do piosenki "Rany". maj 2009 r. - Teledysk do piosenki "Dziękuję". wrzesień 2009 r.- Artystka objęła patronat nad pierwszym studiem nagraniowym im. DODY w Ciechanowie. Copyright by Doda © 2010 - Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: Create WWW

Gość lallleczka
A ja bardzo lubię Dodę i zawsze się o niej dobrze wypowiadam. Coprawda nikt z moich znajomych nie podziela mej opinii ale cóż....

Ja osobiście to mam, że tak powiem, wyjeb*** na Dodę, wręcz nie cierpię, ale też nie obrażam, bo nic złego mi jeszcze nie zrobiła. Na razie. :P

Gość g.a.l.e.r.i.a.n.k.a
ostatnio widziałam ją na koncercie i nie da się ukryć, że już ma bardzo widoczny celulit na pośladchach i nie tylko, cycki jeszcze ma jędrne ale nia takie jak moje :)

Wygrana Nominacja Klasyfikacja 2009 MTV EMA 2009 - Najlepszy Europejski Wykonawca 2009 - II miejsce MTV EMA 2009 - Najlepszy Polski Wykonawca 2009 Mikrofony Popcornu 2009 - Wokalistka Roku Polska Telekamery 2009 - Muzyka- III miejsce Telekamery 2009 - Osobowość w Rozrywce Bravoora 2009 - Wokalistka Bravoora 2009 - Polska Gwiazda Roku 2008 Złote Dzioby 2008 - Teledysk Roku "Nie daj się" Złote Dzioby 2008 - Wokalistka Roku Złote Dzioby 2008 - Przebój Roku "Nie daj się" Viva Comet 2008 - Charts Award - "Nie daj się" Viva Comet 2008 - Teledysk Roku - "Nie daj się" Viva Comet 2008 - Image Roku Viva Comet 2008 - Artystka Roku Festiwal TOP TRENDY 2008, VI miejsce SOPOT HIT FESTIVAL Hit lata "Nie daj się" 45. KFPP w Opolu, nagroda dziennikarzy & fotoreporterów 45. KFPP w Opolu, Superjedynka - Artystka Roku Świry 2008 Super świr Świry 2008 Świr muzyczny EMA 2008 Video roku Eska.pl EMA 2008 Artystka roku Polska Teledysk Roku 2007 Teledysk Roku – Katharsis II miejsce Telekamery Tele Tygodnia 2008 Muzyka II miejsce 2007 VIVA Najpiękniejsi 2006 Telekamery Tele Tygodnia 2007 Muzyka II miejsce Bravoora 2006 Artystka Roku Bravoora 2006 Zespół POP Roku III miejsce Mikrofony Popcornu 2006 Polska - Zespół Roku Mikrofony Popcornu 2006 Polska - Przebój Roku Mikrofony Popcornu 2006 Polska - Artystka Roku III miejsce Świry 2007 Świr muzyczny Świry 2007 Najbardziej odlotowy HIT Świry 2007 Super Świr ZPAV Podwójnie platynowa płyta - Ficca ZPAV Złota płyta - Diamond Bitch VIVA Comet 2007 Artystka Roku VIVA Comet 2007 Charts Awards VIVA Comet 2007 Image Roku VIVA Comet 2007 Teledysk Roku – Katharsis MTV Europe Music Awards Najlepszy polski wykonawca Złote Dzioby 2007 Medialna osobowość Złote Dzioby 2007 Wykonawca Roku Złote Dzioby 2007 Teledysk Roku – Katharsis Viva! Najpiękniejsi 2007 TV JETIX – w kategorii Muzyczny Wykonawca Roku 2006 – DODA TV JETIX – w kategorii Osobowość TV "Diamentowe stringi" za najbardziej kształtny tyłek. 2006 Telekamery Tele Tygodnia 2006 Muzyka Bravoora 2005 Zespół Rock Roku II miejsce Mikrofony Popcornu 2005 Polska - Artystka Roku Mikrofony Popcornu 2005 Polska - Zespół Roku Mikrofony Popcornu 2005 Polska - Przebój Roku II miejsce Świry 2006 Artysta Estrady Świry 2006 Świr nad świrami Eska Music Awards 2006 Zespół Roku Superjedynki 2006 Płyta POP Roku Festiwal w Opolu Premiery Gwiazd ZPAV Złota płyta - Ficca Festiwal TOP Trendy TOP VIII miejsce ZPAV Platynowa płyta - Ficca Najlepszy polski teledysk MTV "Szansa" Nagroda Radia WA-WA - Złoty Dziób – Zespół Roku 2006 Virgin 2005 Bravoora 2004 Zespół Rock Roku III miejsce Sopot Festiwal Słowik Publiczności Sopot Festiwal Bursztynowy Słowik Świry 2005 pozytywnie zakręcona – nagroda dla DODY 2002 Fryderyki-Debiut Roku Copyright by Doda © 2010 - Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: Create WWW

Gość za przeproszeniem
czy tu można się wypierdzieć ?

Gość MAM W DUPIE.......
DODĘ I CIEBIE!!!! WYNOCHA

Gość Droga Olu...
Strasznie sie nia podniecasz. MNie osobiscie Doda jest obojetna. Ladnie spiewa. Ale wkurzaja mnie takie puste nastolatki, ktore tworza z Dody bozka, ktorem trzeba skladac pokolon i bronic go ze wszystkich sil. Zalosne.

A niech się jej powodzi - tej naszej Dodzie. Robi swoje - konsekwentnie - i jak widać z niezłym skutkiem. Takie czasy - takie gwiazdy... Taki czas nastał i nie ma co z tym walczyć, bo wysiłek godzien lepszej sprawy ;)

Gość Droga Olu...
I naprawde sadzisz iz ktos przeczytal te skopiowane bzdury?

Gość Ewaldi
media również nakręcały za kasę różnych wariatów, którzy wszystkich przekonywali , że efekt cieplarniany istnieje i że lodowce topnieją :)

Gość Ewaldi
i jeszcze sobie wymyśliła, że królowa jest tylko jedna głupia piździocha z jakiegoś Ciechocinka , mnie to nie przeszkadza , niech sobie śpiewać abym jej nie słyszał i nie widział , durniejszej głupiej baby jeszcze nie widziałem , której się popierdzieliło w głowie od oklasków dziennikarzy , tak trzeba poklaskać jej jak Jagnie z Chłopów , która w gnojówce się wykąpała , klaszczemy ?

Gość Ewaldi
a gdzie to jest na mapie to występuje ta miejscowość na C ?

Gość doda robi loda
!

Gość undercoverww
Może być sobie dla mnie wielką gwiazdą. Ale żeby być Wielkim Artystą trzeba być też wielkim człowiekiem. Doda dla mnie nim nigdy nie będzie.

Gość undercoverww
choćbyś tu wypisała jeszcze 50 stron z Jej tytułami, nagrodami i wyróżnieniami.