Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzeMamLepiejbyćnieMoże

ja to mam dobrze

Polecane posty

mam 23 lata prawie 3 letnie dziecko ,studiuje nie musze pracować ,maz zarabia 30tys na miesiac(firmy) poki co mieszkamy w malym mieszkaniu 48 m2 ale "naszym" na wiosne kupujemy działkę a materiały(typu pustaki i inne) są już kupione i gotowe do stawiania:) murow naszego wymarzonego domku:),co wakacje na zagraniczne wakacje czego chciec wiecej tylko zdrowia?! dziecko juz prawie odchowane a moje kolezank iszczyca sie ze siedza w anli na zmywaku i neistc ich ani na mieszkanie ani na wycieczki ani na samochod dobrej klasy tylko imprezy prywatki cpanie ,chlanie a za kilka lat obudza sie w reku z nocniku ze nic nie osignely i nic nie maja... stiwerdzam ze zajebiscie jest miec dziecko wq mlodym wieku i trafic tak jak ja trafilam:) nie wyobraz sobie rodzic w wieku ok 30 ja wtym wieku bede miala juz 10 letnia corke i bede znia zwiedzać świat:) i dopiero korzystać w pelni z zycia..

obciagam z polykiem na dworcu w Krakowie

Gość pikna nieznajoma
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka..............za duzo harlekina sie naczytalas,heheehheeheb

Gość pewoipewa
a tak przy okazji zjedz kupe :D

Gość Titianna
To juz bylo, nudzisz. Jestes mloda i naiwna, oby w te Twoje plany nie wkradl sie jakis "Vir".

czemu zbyt pieknie czysta prawda:) i kocham swoje zycie ,nie zamienilabym je na zadne inne:)

obciagam z polykiem z gracją i szykiem

jakis zazdrosny podszywa taka prawda jak rodzic to w mlodym wieku jak sie ma ku temu warunki a nie wieku 30 lat ,zeby potem jako "babcia" chodzić na wywiadówki do swojego dziecka:P

Gość szoktojestszok1
na jakiej podstawie uwazasz ze zmyślam

po pierwsze zmien nick :) na takiej ze wypisujesz te bzdury tu co troche o swoim wspanialym zyciu-prawdopodobnie sa to pobozne zyczenia :)

A jeszcze zapomniałam dopisać ze mój mąż pracuję w niemieckim burdelu u Turka i zjeżdza do Polski raz na 3 lata. Dziecko mam z jego bratem ale niemusi nic wiedziec. Zyc nie umierac :-)

Ciekawe jaka szkole skonczylas:O facet cie zostawi i co zrobisz ty sie obudzisz z reka w nocniku bo bez szkoly ani stazu nie da ci nikt pracy i wtedy bedziesz zwiedzac,ale osrodek spoleczny:O

Gość ja to mam dobrze
wkurzaja mnie tylko dziewczyny co sie puszczaja z moim mezem ale jak sie nie zwraca na to uwagi to jest sie szczesliwym:)