Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

powinnam sie wkurwic za taki tekst faceta

Polecane posty

spotykam sie zkims 3 tydzien jest super widujemy sie prawie codzien mamy po 25 i on 27 lat jest super spotkania sa długie i miłe ..jestesmy napaleni na siebie ..ale ja mam mała blokade, trcohe wynikała zpowodu nieogolonych nóg..i czasu..ale mam ochote na to i sobie dzis pisalismy o tych moich blokadach, i napisąłm ze dostanie kopa w dupe :P zarcik.. a odpowiedz dostałam taka: moze kop ci daje wieksza przyjemnosc niz pożądanie? albo nikt ci tak naprawe nie zrobił tak dobrze ze chciałas góry przenosic czy miałam prawo sie wkurwic:O

Gość Moniś4444
zaraz, czyli napisalas mu ze masz nieogolone nogi? bleeeeh :O na jego miejscu bym rzygnela i uciekala

Gość aaagulec
tak

Gość rozpatka
no co wy, nie spotkałyście nigdy faceta, którego rajcują nogi "z meszkiem"?????

nie napisałam ani nie powiedziałam mu czegos takiego. o włosach na nogach..ale min taka była przyczyna on jest strasznie szczery do bolu mówi to co mysli, ale kurwa przegiął:O

Gość Moniś4444
dla mnie nieogolone damskie nogi sa na maksa obrzydliwe, ktos kto sie tym rajcuje to zwykly zbok, fuuu ja nawet swoich sie brzydze :P dlatego je gole :P

uwazasz ze ok powiedział...?? ja wiem ze to nie jest zły człowiek, rozumiem jego potrzeby bo sama mam podobne ale te słowa mógł sobie darowac zwazywszy ze to prawda i mnie ubodło:O

Gość rozpatka
moniś4444, ale ty jesteś kobietą ;)

Ale o jakich słowach (z SMSu) mówimy? O tych: moze kop ci daje wieksza przyjemnosc niz pożądanie? albo nikt ci tak naprawe nie zrobił tak dobrze ze chciałas góry przenosic ? Dla mnie (po Twoim prologu) ta odpowiedź zawiera odrobinę żartu - na to Twoje kopnięcie go w tyłek - który starał się zamienić w erotyczny podtekst ( z tym pożądaniem). A potem zasugerował, że jak ktoś (w domyśle ON) by się Tobą odpowiednio zajął, to by Cię tak zaspokoił (orgazmy), że mogłabyś góry przenosić (czyli byłabyś w siódmym niebie).