Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss_marigold

Perfumy Euphoria CKna Allegro...

Polecane posty

Gość miss_marigold

Witam. Mam pytanie, czy może któraś z użytkowniczek forum posiada perfumy jak w temacie o pojemności 100 ml i jest mi w stanie powidzieć czy obudowa takiego flakonu jest metalowa czy tylko plastikowa pomalowana na srebrny kolor? Kupiłam Euphorie na Allegro i ten flakon jest jakiś taki tandetny, plastikowy (a w mojej ostatniej, mającej 30 ml, był metalowy!), w dodatku ma dziwny wiśniowy kolor i na naklejce na flakonie nie ma wytłoczonego numeru... i tak się zastanawiam czy mnie sprzedawca nie zrobił w bambuko, ale nie chcę do niego pisać, żeby mi oddał kase, a perfum sobie zabrał i wsadził gdzieś, dopoki nie mam pewności, że mi sprzedał podróbkę jako oryginał. Bardzo proszę o pomoc :)

Gość KAFFFFFFFA
Myślę,że to podróba.

Gość miss_marigold
Teraz też tak myślę, ale wolę mieć najpierw pewność, a dopiero później zrobić facetowi armagedon :)

miałam podobną sytuacje ale ja kiedyś pracowałam w sephorze i bardzo dobrze rozpoznaję podróbki. zadzwoniłam do rzecznika praw konsumenta czy jak się tam oni nazywają pani podała mi paragrafy i napisałam do oszustów, kasę oddali nawet za wysyłkę oddali :)

Gość sirhurrterytfhjhjky
buacha, pewnie kupilas u tego co te podroby sprzedaje:D Co mu konto zawieszaja co chwile i co chwile nowe zakłada :D:D:D No to sie dalas wrobic, nie licz na zwrot kosztow. Musisz isc z tym na policje niesttey jesli chcesz cos zdzialac...

Gość miss_marigold
Właśnie nie, wybrałam kolesia, który miał full pozytywnych opinii, ale chyba i to mnie nie uchroniło. FRANKAZWARSZAWY, skoro pracowałaś w sephorze, to może kojarzysz jak wygląda ten wielki flakon? Metalowy czy nie? Bo właśnie to wzbudza moje największe podejrzenia...

Gość jak dla mnie to jest metalowy
ale nie dotykałam, jedynie widziałam może idź do perfumerii i sprawdź

Gość Tez mnie to zastanawia
tyle, ze z innmi perfumami i też na allegro, do tego facet ma mnóstwo poztywnych opinii :O