Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiarnianyinwestor

Czym się różnią poszcególne Skoki

Polecane posty

Gość kawiarnianyinwestor

Skok Stefczyka Skok Chmielewskiego Skok Piast Kojarzy ktoś różnice i mogłby mi coś na ten temat powiedzieć?

Gość KualaLumpur
Zalozenia statutowe wszystkie Skoki maja takie same, jako ze wychodza z jednej Unii Kredytowej ktora w Polsce sie nazywa Spoldzielcze Kasy Oszczednosciowo -Kredytowe, jako ze sa spoldzielcze, kazda kasa SKOK w Pl ma jednak rozne oporocenntowanie kredytow, lokat i kont, czasem sa zblizone bardziej , czasem mniej. Link do artykulu: http://www.money.pl/banki/wiadomosci/artykul/skok-i;dzialaja;tak;samo;jak;banki,207,0,185807.html

Gość KualaLumpur
@mar_tinez: Skoro rozni sie oprocentowanie to w pewnym sensie tez.

Gość kawiarnianyinwestor
Sprawdziłem oferty skoków i rzeczywiście każdy ma inną ofert- porównywałem ofertę lokat- nawet znalezłem interesującą- wiem w końcu o co chodzi z tymi loktami dziennymi- dobra opcja. Ale dalej nie wiem czemu są trzy i czy one konkurują ze sobą czy mają jednego prezesa- jakąś radę nadzorczą czy coś?

dokładnie- który z nich jest najkorzystniejszy? np ja poszukuje taniego konta internetowego. czy oni maja ekonta?

Gość koralina33
To tam wyżej ktoś podał zestawienie i masz porównanie gdzie jest najkorzystniej, ale konto internetowe to chyba mają na takich samych warunkach i wszędzie do 25 roku życia za darmo.

ma konto internetowe najlepszy mbank mozna mieś lokate o dośc dobtych warunkach 0 OPŁAT 0 ZA PRZELEWY 0 PRZY WYBIERANIU Z BANKOMATU a bankomatów w calym kraju maja na tyle ze zawsze gdzies jakis sia znajdzie

Gość alamo
Jesli chodzi o SKOKi to dostep do konta zarowno telefonicznie jak i przez internet jest darmowy, do tego mozna dostac Vise Electron tez bez oplat. Generalnie z kontem powiazane sa inne uslugi finansowe np linie pożyczkowe ktore maja wtedy atrakcyjniejsze warunki.

Gość KualaLumpur
Tak, z tego co sprawdzilem konto internetowe jest we wszystkich oddzialach w takim samym wydaniu - i podobnie jak w MBanku nie ma oplat a ma znacznie wyzsza stope procentowa oszczednosci wiec w kategorii zarabiania na nim jest niewspolmiernie lepsze.

Gość kawiarnianyinwestor
Jest kilka opcji w Skoku Piast jest e skok ROR u Chmielewskiego też jest ale mnie bardziej zainteresowało: Rachunek systematycznego oszczędzania Złoty Portfel w skoku Chmielewskiego ciekawa opcja bo mam problemy z oszczedzaniem- nie sądziłem że skok ma tak szeroką ofertę.

Gość kawiarnianyinwestor
1 września 2009 r. SKOK Stefczyka wprowadził specjalne konto osobiste dedykowane młodym ludziom w wieku 13–18 oraz 18–25 lat. konto osobiste, karta VISA, rachunek oszczędnościowy. 0 zł za prowadzenie konta osobistego do ukończenia 25 roku życia 0 zł za dostęp do konta przez Internet i telefon 0 zł za przelewy dokonywanie przez Internet 0 zł za powiadomienia sms o operacjach dokonywanych na koncie 0 zł za wydanie do konta i użytkowanie w pierwszym roku karty VISA dla młodych Dobra opcja dla młodych

@ kawiarnianyinwestor. Wymienione przez Ciebie kasy połączyły się teraz i oferują takie same produkty. Inne kasy mogą mieć jeszcze inne produkty, bo z definicji każda kasa jest autonomiczną instytucją.