Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tioona

Którego wybrac? Beznadziejna sytuacja...

Polecane posty

Gość tioona

Nigdy nie mialam jakiegos wielkiego powodzenia wsrod facetow, a teraz kiedy je mam (choc nie wiem czemu) to wolalabym chyba zeby znowu nikt nie zwracal na mnie uwagi. Otoz ostatnio poznalam dwoch facetow, jeden jest bardzo przystojny, fajnie sie z nim rozmawia, ale on chyba za bardzo lubi imprezy. natomiast drugi jest troszke mniej urodziwy (ale nie jest brzydki) ale za to ma bardzo fajny charakter, mysli powaznie o przyszlosci. NIe chce krzywdzic zadnego z nich, ale na dwa fronty tez nie moge dzialac. Nie mam teraz zielonego pojecia co zrobic :/

Gość tioona
Wlasnie obydwaj sa dosc dobrze zarabiajacymi facetami, ale mi nie o kase chodzi

Gość Karolinka malinka
Raz się zyje... Kochana ... z jednym sobie poimprezuj a z drugim pwaznie porozmawiaj o planach ;-)

Gość ajgtjd
Mąż wraca późno do domu. Żona już leży w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przytula się do niej. Żona: - Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa. - Zmówiłyście się dzisiaj, czy co, do jasnej cholery? http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

tioona moze nie chcesz zadnego z nich, rozgladnij sie lepij za ty własciwy, desperacja to najgorsze wyjscie z mozliwych

Gość Karolinka malinka
Brunet_81 Moze i koorewskie ale bardzo realne, tym bardziej ze to poczatek do niczego nie zobowiazuje, a musi jakos poznac z ktorym chce sie czesciej spotykac... :-)

Gość mama bruneta 81
synku, idz juz spac, co to za poganska godzina? znowu jakies farmazony wypisujesz, ksiadz proboszcz bedzie sie gniewal na ciebie i znowu nie dostapisz laski panskiej 😡

Gość ona237723
ten, który jest romantyczniejszy;)

Gość mitoman z krakowa
ten ktory ma wieksze jaja