Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być piekna

chce byc piekna !!!

Polecane posty

Gość chce być piekna

a jestem wstrętnym ,głupim, brzydkim, tłustym paszczurem !!!!!!!! poznałam przez internet przystojniaka i co z tego, że nam się swietnie rozmawia, gdy mnie zobaczy ucieknie z krzykiem na ustach. Czas spojrzeć prawdzie w oczy -przegrałam życie !

Gość ja też chce być

Gość baranico do potęgi
heheh a ile ty masz lat? Przystojniak z internetu moze okazac sie panem z brzuszkiem, zreszta w internecie sami piekni a jak przyjdzie co do czego... wez sie kobieto za robote, bo pierdoły pizesz, przegralas zycie bo brzydka jestes? Idiotka jestes ludzie nieuleczalnie chorzy umieraja, dzieci umieraja a tobie tylko przystojniak z internetu w glowie.... az wstyd

Gość chce być piekna
nie ide do roboty bo jestem chora. Dlaczego mam kontemplowac nad umierającymi dziećmi czy lasami w Amazonii-co to zmieni ? Kazy powinien zajmowac sie własnym życiem , wiec za umoralnające kazanie pani dziękuję ! A to ,ze sie zauroczyłam gościem z netu to zaden wstyd, przynajmniej nie jestem hipokrytką. Poza tym wymieniliśmy się zdjeciami-nie jest panem z brzuszkiem.

to poprostu cos z soba zrob w szkole tez nie bylam za piekna a teraz.. maz nigdzie nie chce ze mna chodzic bo zawsze mnie ktos zaczepia- taki zazdrosny , a kilogramy zawsze mozana zrzucic

Gość chce być piekna
nikka- fajna stopka!

oj gdybys mieszkala gdzies blisko to chetnie bym ci pomogla...naprawde nieraz niewiele trzeba

Gość chce być piekna
tak, odchudzam się . Ale najzabawniejsze jest to ,ze wczesniej nie miałam zadnych kompleksów, jak zaczęłam się odchudzać i gdy juz widać jakieś pierwsze skromne efekty to tym bardziej widze ,jaka jestem beznadziejna. I owszem,zdaję sobie sprawę ,ze gadam jak nastolatka, a już swoje lata mam na karku...

Gość baranico do potęgi
ze co bedziesz robic? konte co? buhahaha głupolu Ty... nie umoralniajace tylko otrzezwiajace, facet z internetu> a w domu wszystkich masz? moze z mama porozawiaj, dupe sprzed komputera rusz. to pomaga szczegolnie na psychike

Gość chce być piekna
Nicolett, wyładniałaś sama z siebie ,czy coś robiłaś w tym kierunku?

Gość baranico do potęgi
no tak bo twarz czy cialo to wszystko a w głowie cos masz? a ten przystojniak? to raczej inteligencja w stylu maseraka pewnie?

Gość chce być piekna
baranico -z czym masz problem ??? zajmij się swoim życiem ,zamiast oceniać innych , ok? i ciesz się ,że Ty jesteś taka mądra ( we własnym mniemaniu oczywiście )

Gość baranico do potęgi
meska pomarancza ma racje z pasztetem to i ogórek dobra tworzy pare

Gość baranico do potęgi
chce byc piekna nei oceniem samas napisala, zes pasztet...zawsze to lepsze niz salceson;P

Gość chce być piekna
ach, jaka ty zabawna jestes, cóż za poczucie humoru . powiedz coś jeszcze, pośmiejemy się

oczywiscie ze nie sama z siebie kiedys nosilsm krótkie włosy -teraz mam sredniej dlugosci mialam swoj naturalny kolor blond ale z balejazem bialo brazowym owiele lepiej wygladam troche opalenizny ale bez przesady odpowiedni makijaz- a to juz moja pasja i ubranie ktore przedewszystkim ma ukrywac niedoskonalosci a uwydatniac atuty trwalo to kilka lat ,a koledzy którzy wczesniej udawali ze mnie nie znaja teraz z daleka mi sie klaniaja= zabawne jak wyglad ma wielkie znaczenie

Gość chce być piekna
jak się malujesz?

Nicolett wygląd ma ogromne znaczenie,w podstawówce se ze mnie smiali a teraz za mna lataja :P

Gość bigola
Sama napisalas ze kazdy ma sie interesowac swoim zyciem.Zajmi sie wiec swoim i nie rozumie czego tu szukasz bo kto niby mialby sie interesowac Twoim zyciem .Idiotka.

Gość slYcznoto
Twój wiek szacuje na jakies 20-22 lata...pusta jesteś jak moje jelito po obstrukcji

odpowiedni podkład mineralny puder w kulkach brązujacy na policzki oczy kreskowka na powiekach czarna troche polyskującego cienia rzesy zalotka potem tuszem brwi tez musze przyciemniac ktedką...i to wszystko wyglada naturalnie i uwodzicielsko i oczywiscie jasny błyszczyk a na wieczor mocniejszy makijarz i ciemniejsze oczy..

Gość chce być piekna
bigola czy baranico daj juz spokój, ja Ciebie nie wyzywam od idiotek, nie rozumiem skąd ta agresja? wyjdź z tego topicu i po sprawie

nie włanie nie z powodu cyckow:) i nie wszyscy za mna lataja