Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być piekna

chce byc piekna !!!

Polecane posty

Gość bigola
O tempora o mores.Na rower na spacer,do kosmetyczki.A nie na czacie siedziec i obrzerac sie chipsami i pisac pierdoly z takimi samymi idiotami.

Gość Nicoletto czy ja cie zwa
proponuję mniej w luterko patrzec a wiecej do słownika ortograficznego

Gość chce być piekna
Lady , ale zachowałam się trochę jak oszustka, ponieważ wybrałam zdjecie, na którym wyglądam korzystnie i na którym nie widac mojego zada :P Więc jak mnie zobaczy w rzeczywistości to się rozczaruje...

Ja też w gimnazjum i szkole średniej wyglądałam po prostu komicznie :D teraz nawet swoich zdjęć z tamtych czasów nikomu nie pokazuję :P teraz potrafię o siebie zadbać.. wiem jaka fryzura najlepiej mi pasuje, jakie ubrania podkreślają moje atuty,a które będą maskować niedoskonałości :) i musze szczerze powiedzieć,że na brak zainteresowania narzekać nie mogę ;)

Gość te piekna
to od dupy strony się pokazuj

Gość chce być piekna
bigola -cieszę się ,że znasz jedną sentencję łacińską ,ale już n razy podziękowałam za takie gadki. Poza tym jeśli już chcesz się wypowiadać to odnoś się do tego - co piszę 1. jestem na diecie, wiec chipsów nie jem 2. jestem chora -wiec raczej na rower nie wyjdę. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, naprawdę

Gość chce być piekna
czyli pozostaje mi mieć nadzieję ,że ja również przejdę metamorfozę ;)

Gość chce być piekna
ok, podbudowałyście mnie.Dzięki za rady. Może za parę miesięcy załoze topic ,ze jestem super laską i też pewnie znajdą się chętni, żeby po mnie pojeździć, bo niektórym wszystko przeszkadza ;) miłego dnia, bye

Gość te super laska
to Ty bedziesz jezdzic na tych przystojniakach ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość kiok
no, ale czego od nas oczekujesz? Nie wiemy jak wygladasz, wiec nie mozemy ani potwierdzic, ani zaprzeczyc, wiec co mamy powiedziec?

Gość bogola
nie wiem skad ten pomysl z jedna sentencja ale ok.Wiesz co ? Poloz sie i czekaj na metamorfoze.Juz od tego czytania tych dobrych rad powinnas zrobic sie piekna a napewno jak obejzysz jakis aerobik na necie to przemienisz sie w pieknego labedzie.Tylko uwazaj nie zmecz sie za bardzo bo przeciez jestes chora.Zycze powodzenia.