Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annia24

Genesis - Bydgoszcz...

Polecane posty

Gość annia24

... warto?

Gość gość
czy ktoś ma jakieś opinie na temat "kliniki genesis" i inseminacji?czy ktoś wykonywał tam inseminacje?

Gość moniu
Chaos to mało powiedziane...byłam tam raz i więcej moja noga tam nie stanie. Jaka to klinika to piwnica, a panie rejestratorki szkoda słów...!

Gość gość
Ja miałam w Centrum Victoria udaną inseminację.

Gość gość
Ja mogę polecić dr Ludwikowskiego. Przyjmuje na ul. Solskiego

Gość gość
Byliśmy z mężem na pierwszej inseminacji w Genesis i napewno nigdy więcej tam nie wrócimy. Po pierwsze nie powinno sie tego miejsca nazywać „Kliniką”, bo to kilka pomieszczeń wydzielonych w piwnicy. Kiedy przyszliśmy do rejestracji poczekalnia była pełna, a Pani 2-krotnie dopytywała sie po co przyszliśmy, tak aby wszyscy w poczekalni dobrze usłyszeli. Już w tym momencie poczuliśmy się niekomfortowo. Po jakimś czasie podeszła do nas jakaś kobieta i powiedziała, ze mamy podpisać oświadczenie, ze zgadzamy się na zabieg, a oni za nic nie odpowiadają (w poczekalni, przy tych wszystkich wpatrzonych w nas ludzi, szczyt niedyskrecji! Brzmiało to co najmniej jak podpisywanie zgody na aborcję..). Po jakimś czasie znowu podeszła i kazała mojemu mężowi iść oddać nasienie, nie proponując mi, ze mogę iść z nim, za to przy okazji informując mnie przy tych wszystkich ludziach, ze mam mieć pełen pęcherz do zabiegu. I tu nie wytrzymałam, i powiedziałam jej, czy mogłaby być bardziej dyskretna… Mąż oddał nasienie w ogromnym napięciu i stresie, powiedziano nam, że mamy czekać godzinę. Czekaliśmy ponad 2. I gdybym nie przypomniała, ze tam jesteśmy to nikt by na nas nie zwrócił uwagi. Tymczasem poczekalnia się zapełniała, a ludzie robili się niecierpliwi i źli, bo byli poumawiani na określone godziny, a czekali już od 0,5 do 1,5h. Bałagan i nieład.. Tuż przed inseminacją Pani w końcu wpadła na pomysł, żeby nas zabrać do jakiegoś pomieszczenia, gdzie nas poinformowała jak małe mamy szanse i że najprawdopodobniej się nie uda. Bardzo motywujące!.. Sam zabieg odbył się bardzo szybko, bo wszystkim się spieszyło i dr miał następnych pacjentów, wiec zanim dobrze się ubrałam już wchodziła następna pacjentka. Tymczasem w ,miejscu, gdzie wykonuje się inseminacje był bałagan, wszędzie coś leżało (papiery, jakiś start sprzęt). A kobieta, która nas w poczekalni tak traktowała w końcu się przedstawiła, okazało się, że jest lekarzem.. Wstyd! Brak etyki lekarskiej! Brak empatii! I zrozumienia drugiej kobiety! Na koniec, jak już płaciliśmy te 1500zł poprosiłam o rachunek. Z niechęcią, sugestią, ze to problem, po 15 minutach został wypisany… Oczywiście inseminacja się nie powiodła… Podsumowując: Brak profesjonalizmu! Brak intymności! Brak etyki lekarskiej! Brud i nieład!

Gość gość
Myślę ze nie warto. Byliśmy z mężem w tej "klinice"piwnicy. Mąż się tam diagnozował. Pani doktor wydała opinię bez odczytania wyników badania nasienia, spojrzała na męża i mówi "wygląda Pan zdrowo". Strasznie tam duszno, śmierdzi papierosami, zero atmosfery intymności. Nie polecamy tego miejsca.

Nie polecam! Szkoda nerwów, czasu i pieniędzy. M. Szymański nastawiony tylko na zarabianie pięniędzy. Za każdym razem inna kwota za wizytę. Leczymy się z mężem na niepłodnością idiopatyczną, a lekarz nie wykonując żadnych badań stwierdza w ciemno inseminację lub in vitro. Gabinety w opłakanym staniem. Opóźnienia do 3 godzin. Personel nic nie wie, gubi wyniki badań. Zwolnienia lekarskie wypisywane na nazwisko innego learza, którego nigdy nie widzieliśmy na oczy. Leki kupowane na miejscu, recepty bez zniżek z wytłumaczeniem, że niestety spóźniłam się i limit się wyczerpał. Nigdy nie mogłam się doprosić o jakąkolwiek karte informacyjną z wizyty. Embriolog i położne niekompetentne. Bardzo żaluję straty czasu i pieniędzy. Wątpliwą kwestią jest również wykonywana procedura in vitro, w której priorytetm jest sprzęt i embriolog. Embriolog podał nam ilość komórek jajowych, a w późniejszym etapie zarodków, natomiast lekarz stwierdził zupełnie inną ich liczbę. Na koniec zawołali "jakąś panią", która nie wiem kim była i stwierdziła jeszcze inną liczbę uzyskanych zarodków...BRAK SŁÓW!!!! Dlatego ostrzegam wszystkich starających i doradzam od razu wybranie prawdziwej kliniki a nie piwnicy do prania pieniędzy. Pozdrawiam usmiech.gif

Nie polecam! Szkoda nerwów, czasu i pieniędzy. M. Szymański nastawiony tylko na zarabianie pięniędzy. Za każdym razem inna kwota za wizytę. Leczymy się z mężem na niepłodnością idiopatyczną, a lekarz nie wykonując żadnych badań stwierdza w ciemno inseminację lub in vitro. Gabinety w opłakanym staniem. Opóźnienia do 3 godzin. Personel nic nie wie, gubi wyniki badań. Zwolnienia lekarskie wypisywane na nazwisko innego learza, którego nigdy nie widzieliśmy na oczy. Leki kupowane na miejscu, recepty bez zniżek z wytłumaczeniem, że niestety spóźniłam się i limit się wyczerpał. Nigdy nie mogłam się doprosić o jakąkolwiek karte informacyjną z wizyty. Embriolog i położne niekompetentne. Bardzo żaluję straty czasu i pieniędzy. Wątpliwą kwestią jest również wykonywana procedura in vitro, w której priorytetm jest sprzęt i embriolog. Embriolog podał nam ilość komórek jajowych, a w późniejszym etapie zarodków, natomiast lekarz stwierdził zupełnie inną ich liczbę. Na koniec zawołali "jakąś panią", która nie wiem kim była i stwierdziła jeszcze inną liczbę uzyskanych zarodków...BRAK SŁÓW!!!! Dlatego ostrzegam wszystkich starających i doradzam od razu wybranie prawdziwej kliniki a nie piwnicy do prania pieniędzy. Pozdrawiam usmiech.gif

Gość gość
Ludzie,to złodzieje i oszuści to co piszecie to prawda

Gość gość
Odradzam, najgorsze miejsce w jakim można się leczyć. Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Prawdą jest sprzedawanie leków na miejscu bez możliwości otrzymania recepty, nie wspominając już o recepcie na zniżkę. Jedna Pani w rejestracji twierdzi, że mogę dostać zniżkę, przychodzi druga i twierdzi, że absolutnie nie. Oczywiście wszystkie leki musieliśmy kupować na miejscu lub na 100%. Teraz leczę się w innym miejscu i wszystko mam na ryczałt!! Luteinę, clexane, eutyrox i wiele innych. Jednak można?? Brak słów!

Gość Baśka 123456
Omijać to miejsce! PORAŻKA W CZYSTEJ POSTACI!!! Nie ważny pacjent, jego problemy i chęć pomocy, ważna sprzedaż leków na miejscu i podawanie coraz to droższych cen!!!! KATASTROFA!!! A pani dr W. nic nigdy nie wie i wprowadza w błąd.