Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 14 latw

Mam 14 lat i jestem w ciąży co robić?

Polecane posty

Gość EgyptianCotton
Em. W Polsce nie usuniesz dziecka.

Gość augustyniak
ja mam 14 latek i też to robiłam ;) ale w ciąze nie zaszłam

Gość dzisiaj modne niechciane ciąże
ale chyba każdy obyty w prowokacjach o ciążach kafeteriusz wie, że w wieku 14 lat sprawa jest banalnie prosta, bo ciąża jest nielegalna, a co za tym idzie - można usunąć i narobić bajzlu w mediach, jeśli ktoś Ci zabrania. To raz. A dwa: wychowanie dziecka w Twoim wieku jest równie nielegalne, więc tak czy siak ktoś, np. Twoi rodzice ale niekoniecznie, będzie musiał zostać dla tego dziecka rodziną zastępczą. Takie masz możliwości.

Egyptian ma racje w polsce raczej nie usuniesz dziecka nawet gdybys chciala choc ostatnio slychac ze cos gdzies jest...

Gość shittttttttttttttttttttt
pomijając, ze to oczywista prowokacja, to sama sobie zaprzeczasz, najpierw piszesz, że nie pomyślała biedaczka, ze z sexu dzieci są, a potem, że jednak myśli, ale w tych czasach myśli inacze:-D to jeśli w tych czasach ma ochotę w wieku 14 lat pospółkować grzecznie mówiąc, to niechże sie rozkracza dla kutasa w gumie, a nie bez, jak jęczała i sapała jak jej dobrze robił to mózg jej zjechał do cipy, a teraz nagle biedaczka nie wie co zrobić, błąd popełniła, błąd to można popełnic na dyktandzie...ty nazywasz ją dzieckiem, ale dzieckiem ona nie jest, tyle, ze twoje prawo tak o niej mówić, dla mnie dziecko to niewinne stworzenie, a ona to tania kurwa, którą szybko zaczęło swędzieć cipsko, mnie zaczeło swędzieć nieco później co nie oznaczało, ze od razu się rozłożyłam, bo miałam w sobie trochę więcej godności i poszanowanie dla swojej osoby....kurwa i tyle!:-p

Gość przecież to jest
prowokacja, szkoda tylko, że tyle kołków dało się na to nabrać