Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

United900

Biodra

Polecane posty

Cześć NIe jestem jakos specjalnie gruba - ważę 58kg przy wzroście 170cm. Moim odwiecznym problemem są biodra. Ogromne. A właściwym określeniem byłoby - nieproporcjonalne do reszty ciała. Cały czas staram się dbać o linię - ważyłam kiedyś 75 kg. W końcu schudłam. Obwody mniejsze - piersi; brzuszek; nóżki i pupa. Ale bioderka nadal duże :( Co zrobić żeby tam też było mniej?

Gość a ile masz w tych biodrach
???

Gość blumeczek
też mam taki problem a raczej z udami ,przy wzroście 165 cm ważę 54 kg w bidrach mam 90cm w pasie 72 a za to w udach aż 98 :o

To chyba nie jest ważne ile mam w tych biodrach tylko jak zgubić ten tłuszcz

Gość wwrrr
Skoro z tych partii nie chudniesz, to może zastanów się lepiej, czy to naprawdę tłuszczyk, czy może kości, zwłaszcza, że dość wysoka jesteś, więc szerokie biodra byłyby całkiem na miejscu.

W przeciwieństwie do niektórych - potrafię odróżnić tłuszcz od kości. Czasami się zastanawiam czy ktoś tu umie czytać ze zrozumieniem? Proste pytanie: ZNACIE JAKIES CWICZENIA NA SPALENIE TLUSZCZU Z BIODER???

Gość drogba
hej mam ten sam wzrost co ty, no 172 cm ja tez mam większe biodra. zmniejszają się gdy jeżdżę na rowerku stacjonarnym, szybko bez obciążenia. 20 minut dziennie wystarcza. niektórzy twierdzą,że nie da się wyszczuplić danej partii ciała, w moim wypadku jednak było inaczej.

Gość drogba
ps. zmniejszają się tez obwody ud. znacznie bardziej niż bez ćwiczeń

Gość takaajedna20
united,a ile cm masz w talii,a ile w biodrach? z ciekawosci pytam ;) Pewnie masz sylwetke typu ''gruszka''. Ja jestem bardziej 'jablkowa', rozca w tych obwodach wynosi u mnie z 23 cm. A zawsze chcialam miec 30, bo to idealnie ( i takie tez mi sie najbardziej podobaja). Ciesz sie,ze masz na biodrach a nie brzuchu ;) To o wiele bardziej kobiece.

Gruszką nie jestem. Bardziej klepsydrą - ufff ;) Dzięki za radę z tym rowerem ;)

Gość fjdtjhgdj
jak zgubisz kilka kilo to i z bioder ci zejdzie

Gość kfyukylyuliul
a ile masz wzrostu i jakie wymiary? moze te biodra mieszcza sie w normie

Gość kacha18882
a czy to mozliwe zeby od chodzenia na silownie przybulo cm w udach i biodrach? chodze na silownie od 2 tygodni codziennie. korzystam ze steppera, biegam i troche cwicze i mam coraz wiecej cm w nogach!!! a moze to dlatego ze miesnie sa "zmeczone"? a myslicie ze jak zrobie sobie np 2 dni przerwy od silowni to wroce do swoich dawnych wymiarow? niemozliwe zebym przytyla, jem tyle co zwykle i spalam 500-600kcal codziennie

Gość drtjtyjtyj
mozliwe,ze miesnie w nogach ci urosly ;) pomacaj sobie, jsli nogi sa twardsze i bardziej jedrne to znaczyz,e to miesnie