United900 0 Napisano Luty 1, 2010 Cześć NIe jestem jakos specjalnie gruba - ważę 58kg przy wzroście 170cm. Moim odwiecznym problemem są biodra. Ogromne. A właściwym określeniem byłoby - nieproporcjonalne do reszty ciała. Cały czas staram się dbać o linię - ważyłam kiedyś 75 kg. W końcu schudłam. Obwody mniejsze - piersi; brzuszek; nóżki i pupa. Ale bioderka nadal duże :( Co zrobić żeby tam też było mniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile masz w tych biodrach Napisano Luty 1, 2010 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blumeczek Napisano Luty 1, 2010 też mam taki problem a raczej z udami ,przy wzroście 165 cm ważę 54 kg w bidrach mam 90cm w pasie 72 a za to w udach aż 98 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
United900 0 Napisano Luty 1, 2010 To chyba nie jest ważne ile mam w tych biodrach tylko jak zgubić ten tłuszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
United900 0 Napisano Luty 1, 2010 blumeczek W udach 98? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr Napisano Luty 1, 2010 Skoro z tych partii nie chudniesz, to może zastanów się lepiej, czy to naprawdę tłuszczyk, czy może kości, zwłaszcza, że dość wysoka jesteś, więc szerokie biodra byłyby całkiem na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
United900 0 Napisano Luty 2, 2010 W przeciwieństwie do niektórych - potrafię odróżnić tłuszcz od kości. Czasami się zastanawiam czy ktoś tu umie czytać ze zrozumieniem? Proste pytanie: ZNACIE JAKIES CWICZENIA NA SPALENIE TLUSZCZU Z BIODER??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drogba Napisano Luty 2, 2010 hej mam ten sam wzrost co ty, no 172 cm ja tez mam większe biodra. zmniejszają się gdy jeżdżę na rowerku stacjonarnym, szybko bez obciążenia. 20 minut dziennie wystarcza. niektórzy twierdzą,że nie da się wyszczuplić danej partii ciała, w moim wypadku jednak było inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drogba Napisano Luty 2, 2010 ps. zmniejszają się tez obwody ud. znacznie bardziej niż bez ćwiczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takaajedna20 Napisano Luty 2, 2010 united,a ile cm masz w talii,a ile w biodrach? z ciekawosci pytam ;) Pewnie masz sylwetke typu ''gruszka''. Ja jestem bardziej 'jablkowa', rozca w tych obwodach wynosi u mnie z 23 cm. A zawsze chcialam miec 30, bo to idealnie ( i takie tez mi sie najbardziej podobaja). Ciesz sie,ze masz na biodrach a nie brzuchu ;) To o wiele bardziej kobiece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
United900 0 Napisano Luty 3, 2010 Gruszką nie jestem. Bardziej klepsydrą - ufff ;) Dzięki za radę z tym rowerem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjdtjhgdj Napisano Luty 3, 2010 jak zgubisz kilka kilo to i z bioder ci zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfyukylyuliul Napisano Luty 4, 2010 a ile masz wzrostu i jakie wymiary? moze te biodra mieszcza sie w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha18882 Napisano Luty 4, 2010 a czy to mozliwe zeby od chodzenia na silownie przybulo cm w udach i biodrach? chodze na silownie od 2 tygodni codziennie. korzystam ze steppera, biegam i troche cwicze i mam coraz wiecej cm w nogach!!! a moze to dlatego ze miesnie sa "zmeczone"? a myslicie ze jak zrobie sobie np 2 dni przerwy od silowni to wroce do swoich dawnych wymiarow? niemozliwe zebym przytyla, jem tyle co zwykle i spalam 500-600kcal codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drtjtyjtyj Napisano Luty 5, 2010 mozliwe,ze miesnie w nogach ci urosly ;) pomacaj sobie, jsli nogi sa twardsze i bardziej jedrne to znaczyz,e to miesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach