Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanażona4387954395874354

przyłpałam ich w łóżku!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

musiałam wyjechać na parę dni do mamy bo choruje.Nie uprzedziłam męża że wrócę wcześniej,chciałam mu zrobić niespodziankę.Drzwi od domu były otwarte.A to co zobaczyłam,zrobiło mi się gorąco ze złości.Żebyście widzieli ich miny.Wyszłam,popłakałam się i wyjechałam do mamy.Dzwonił do mnie ten drań na telefon,ale nie odbieram.Mam zamiar wziąść rozwód,a tej świni nigdy nie wybacze.Czułam że coś się dzieje niedobrego w moim małżeństwie,widziałam kilka razy jak ona się do mniego przystawiała,ale tłumaczyłam sobie że to niemożliwe,przecież on kocha mnie,codziennie mi to mówił.Nawet nie wiecie jak się teraz czuje.Jesteśmy 2 lata po ślubie,myślałam że jesteśmy udanym małżeństwem,nie przyszło mi nigdy na myśl że może mnie takie coś spotkać(i to jeszcze do tego moja siostra).Bardzo dobre miałam z nią kontakty,jak ona mogła mi to zrobić.Była moją najlepszą przyjaciółką,zwierzałam się jej ze wszystkiego.Oszukali mnie, bawili się mną,przez cały czas okłamywali.

Gość amingora
prowo?????:O

to nie jest żadne prowo.

Gość o ja
oj , ile razy ten sam temat bedzie zakladany przez ciebie :)

Gość on prawde CI powie
trzeba byłow domu siedziec a nie do mamusi jechac - twoja wina

przecież dopiero co ten temat założyłam.

moja wina???na tymm formu sami popierdoleni ludzie siedzą!!!!

Gość o ja
tak , dzis dopiero co wczoraj lub przed wczoraj i jeszcze jakis czas temu :)

co kolwiek toś napisze to prowo,albo krytykujecie ludzi,jeżeli wam ten temat sie nie podoba to nie wchódżcie!!!!

Ale żeby wiedzieć czy dany temat się podoba czy nie, muszę wejść i go przeczytać. To chyba proste? Jeśli nie prowo, to czego oczekujesz? Pocieszenia? Życie, niestety życie. Mogę tylko współczuć.

Gość Tionee
gratuluję siostrzyczki i meżusia też. bo przeciez jak suka nie da to pies nie weźmie.

Gość Świat astralny zjawisko parano
Czego oczekuje? A więc: -żeby ktoś mi napisał co by zrobił na moim miejscu -czy wybaczył by zdrady -to jest jednak poważna sprawa Nam się bardzo dobrze układało w małżeństwie(to nie jest takie proste)

znane: wchodzi mąż do domu i widzi sąsiada w łóżku z żoną i pyta: a co on tu robi......Cuda , mężusiu ....CUDA....

Gość knmsgld
ooooooo autoraka zapomniala sie przelogowac :D

Gość żałosna historia
:classic_cool:

podszyw........

Gość no cużprowo czy nie
Mnie tez mój facet zdradził z moją siostrą. dwie osoby które mówiły,że mnie kochają:( Tego co wtedy się czuje nie da się opisać. Nie chciałam mówić swojej mamie,ale i tak się dowiedziała. Teraz do tego ona jest załamana i ma wyrzuty sumienia,że gdzieś musiała zawinić:( Żal mi jej strasznie:(

Gość no cóżprowo czy nie
cóż* wybaczcie

Gość tryczki patyczki
wiecie moze to i prowo Ale znam taki przypadek - siostra mojej przyjaciolki zdradzila ja z jej facetem Facet to swinia, obcy, ale ze rodzina SZOK jak mozna wlasnej siostrze czy bratu takie gowno zrobic ?? dla mnie tacy ludzie to dno dna nie warci splunięcia

Gość nocóż prowo czy nie
dno dna nie warci splunięcia racja. Tylko gdybyś wiedziała co sie wtedy czuje? Nie wyobrażam sobie większego bólu. Może to podłe co napiszę,ale mniej cierpiałam gdy umarł mój tata:( Teraz nie czuję nic. Dosłownie wyprali mnie tym z jakichkolwiek uczuć. Nie wiem tylko jak pocieszać mamę. Musze wyglądać na silną,żeby jej nie dobijać...

a dlaczego to ma być prowo?ja czegoś tu nie rozumiem.Napisałam szczerze co się w moim życiu wydarzyło i z chęcią poczytam czy ktoś nie ma podobnej sytuacjii jak ja

Gość Girl_UK
Odpierdolcie sie od niej ! Chamy i fucking bitches !!! kURDE , zdradzil ja to co jej wina? Kurwa !!!! fucking shit. Boze nie martw sie kochana, FACET TO SWINIA, moj byly tez mnie zdradzal na poacztku zwiazku, wykorzystal mnie, i oklamywal. NIe martw sie rozwiedz sie , wyprowadz do innego miasta albo wyjedz do Anglii ;) . I to na dodatek z sisostra, Fcuk her , nie martw sie ;)