Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakradaaaaaaaaaaa

czy pytacie swoich chłopaków jak spedzicie walentynki?

Polecane posty

Gość masakradaaaaaaaaaaa

czy same coś planujecie? jestem z moim chłopakiem 5 miesięcy (ja 18, a on 22) no i on mi nic o walentynkach jeszcze nie mowil i nie wiem czy go zapytac? prezent da sie wymyslic... ale co z reszta?

Gość kwiatuszek8
tez mam tyle lat co ty.. moj tez nie zaczyna tematu walentynek.. nie wiem własnie czy sie zapytac czy co.. ja mam juz prezent bo zamawiałam przez neta.. a jak spedzimy nie wiem hm..

Gość kwiatuszek8
Twoj Ci pewnie zrobi niespodzianke...i moze dlatego milczy..

Gość hłe hłe hłe
ja nie pytam,mam swieto zakochanych na codzien. nie wyglupiamy sie z jakimis bzdurnymi prezentami.

Gość masakradaaaaaaaaaaa
kwiatuszek8 a jaki robisz prezent?

Gość haru haru haru
Moj facet pracuje u prywaciarza za 900 zl i nie ma czasu na takie rzeczy

Gość lucian B
ja wczoraj zapytałem swoja co robimy na welentynki a ona na to "TO CO PRZYGOTUJESZ" jestesmy razem 2mc.. kolacja i róże wystarczą ??

Gość masakradaaaaaaaaaaa
lucjan B -jaka dumna i pewna siebie ta twoja dziewczyna... jakby mi mój chłopak dał róże i chocby najmniejsza czekolade (wie ze uwielbiam słodycze) to juz bylabym przeszczesliwa :) a ty musisz sie zastanowic co twoja dziewczyna robi? moze jakis romantyczny spacer? moze wyjscie do kina? moze wycieczka w jakies miejsce ktore chciala zobaczyc? albo po prostu jak mowisz kwiaty i kolacja :) mój zarabia 800 - stażowe... mam nadzieje, ze na te kwiaty jeszcze bedzie go stać :o

Gość kwiatuszek8
ja zamowiłam kubek w kształcie serca... jest czarny gdy sie wleje gorąco wode pokazuje sie napisz kocham Cie. zobach na stronie www.2future.pl tam go zamawiałam. drobiazg ale mi sie podoba i mam nadzieje ze mojemu chłopakowi też.. do tego jeszcze coś wymyśle

Gość kwiatuszek8
w tamtym roku od chłopaka dostałam roże, duże pluszowe serce z napisem kocham Cie i walentynke. ja nie jestem wymagająca wiec mi sie bardzo spodabało. a spedziliśmy walentynki w domku.. przy romantycznej komedii i potem długi spacer w parku.

Gość kwiatuszek8
lucjan B ja tez uwazam że roża i kolacja wystarczy..

Gość kwiatuszek8
masakradaaaa a ty masz jakiś pomysł na prezent??

Gość masakradaaaaaaaaaaa
ja z moim jestem krótko i co tu dużo ukrywać - mamy za sobą wiele burz, kłotni, jedno rozstanie... Chciałam zamówić breloczek z jednej strony moje zdjęcie, a zdrugiej coś w stylu "pamiętaj, maszmnie" albo "kocham cie". tylko że aż tak rózowo nie jest między nami i nie wiem czy bedę z nim na zawsze... ciągle coś się psuje. więc pomyślałam o takim sercu (chociażby mercie) a w środku jakieś cukierasy i do tego walentynka.

Gość masakradaaaaaaaaaaa
bo z misia raczej by sie nie cieszył. a nawet nie mamy wspólnych zdjęć abym mogła mu jedać jakoś fajnie oprawione ;/

Gość żniwairz
oddaj mu siebie - przyjmie napewno

Gość no i się wkurzyłamm
Ja swojego faceta na walentynki moge co najwyżej jeszcze dodatkowo opierdolić jeśli się do tego czasu jakoś porządnie nie zrehebilituje 😠

i po co wam te Walentynki?... :/ kolejna okazja dla sklepów żeby opchnąć stertę tandety.

Gość Madalinka Pralinka
13 idziemy na zabawę, wspólna noc i niedziela cała razem :] z prezentów - moj chlopak wybrał sobie prezent (perfumy), ale chce mu dokupić coś jeszcze :) rozmawialiśmy wczoraj o wspólnym oszczędzaniu, może kupię mu śmieszną skarbonke z napisam "na wakacje" albo "ne wesele" :) (mamy 27 i 30 lat i planujemy ślub i wesele)

Gość kwiatuszek8
masakradaaaaa u mnie tez jest duzo burz i sprzeczek, pare rozstan ale jesteśmy już ze sobą 13 miesięcy... Jeśłi ma auto to bryloczek do kluczy może być.. ja też nie wiem jak długo będe ze swoim bo nie idzie tego przewidzieć tym bardziej że mamy taki sam problem...

Gość kwiatuszek8
ja rok temu dałam mu swoję zdjęcie oprawione.. pluszaka, i ogromną walentynke.

Gość masakradaaaaaaaaaaa
i cieszył się? a ten brylok to tak raczej do kluczy bo auta nie ma ;p